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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1996 | Changes in pectic polysaccharides during elaboration of table olives | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1995 | Changes in texture and cell wall polysaccharides of olive fruit during "Spanish green olive" processing | Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
openAccess | | 1993 | Component changes in olive (Hojiblanca var.) during ripening Evolución de componentes de aceituna (variedad Hojiblanca) durante la maduración | Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
closedAccess | | 1992 | Composición de espárrago blanco (Asparagus officinalis L.). Modificaciones durante su procesado | Guillén-Sans, Remedios; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez, Antonio; Fernández-Cortés Rodríguez, Juan; Sánchez-Romero, C. | artículo |
closedAccess | | 1995 | Composition of plant cell wall | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael | artículo |
closedAccess | | 1997 | Correlation between Soaking Conditions, Cation Content of Cell Wall, and Olive Firmness during "Spanish Green Olive" Processing | Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1998 | Degradation of hemicellulosic and cellulosic polysaccharides in pickled green olives | Sánchez, Coral; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1998 | Degradation of pectic polysaccharides in pickled green olives | Sánchez, Coral; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2000 | Dietary fibre content of table olives processed under different European styles: study of physico-chemical characteristics | Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Caro, Ignacio; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
closedAccess | | 2006 | Dietary fibre from vegetable products as source of functional ingredients | Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
closedAccess | | 1995 | Dietary fibre in olives. Characterization of fractions | Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1995 | Dietary fibre in white asparagus before and after processing | Guillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
closedAccess | | 2001 | Effect of dressings "(aliños)" on olive texture: Cellulase, polygalacturonase and glycosidase activities of garlic and lemon present in brines | Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Saldaña, Concepción; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1996 | Effect of the temperature of extraction on the composition of cell wall polysaccharides in olives | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1995 | Effects of processing on dietary fibre content of Asparagus (Asparagus officinalis L.) | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2007 | Effects of storage conditions on the accumulation of ferulic acid derivatives in white asparagus cell walls | Jaramillo Carmona, Sara M. ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
closedAccess | | 1987 | Evolución de la fibra alimentaria durante el desarrollo y maduración del fruto del olivo | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1992 | Evolution of endoglucanase activity in olives during ripening and storage and its relationship with cellulolytic microorganisms | Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Durán Quintana, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 1997 | Factors Affecting the "Spanish Green Olive" Process: Their Influence on Final Texture and Industrial Losses | Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
closedAccess | | 2002 | Factors affecting the changes in texture of dressed ("aliñadas") olives and its relation with cell wall structure | Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Saldaña, Concepción; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID | artículo |