English   español  

Navegación por Autor rp14932

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 21 a 40 de 68 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Changes in pectic polysaccharides during elaboration of table olivesHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Changes in texture and cell wall polysaccharides of olive fruit during "Spanish green olive" processingJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
openAccess1094-20101004.pdf.jpg1993Component changes in olive (Hojiblanca var.) during ripening Evolución de componentes de aceituna (variedad Hojiblanca) durante la maduraciónGuillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Composición de espárrago blanco (Asparagus officinalis L.). Modificaciones durante su procesadoGuillén-Sans, Remedios; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez, Antonio; Fernández-Cortés Rodríguez, Juan; Sánchez-Romero, C.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Composition of plant cell wallHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Correlation between Soaking Conditions, Cation Content of Cell Wall, and Olive Firmness during "Spanish Green Olive" ProcessingJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccess1-s2.0-S0362028X22015010-main.pdf.jpg1998Degradation of hemicellulosic and cellulosic polysaccharides in pickled green olivesSánchez, Coral; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccess1-s2.0-S0362028X22015009-main.pdf.jpg1998Degradation of pectic polysaccharides in pickled green olivesSánchez, Coral; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Dietary fibre content of table olives processed under different European styles: study of physico-chemical characteristicsJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Caro, Ignacio; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Dietary fibre from vegetable products as source of functional ingredientsRodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Dietary fibre in olives. Characterization of fractionsGuillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Dietary fibre in white asparagus before and after processingGuillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effect of dressings "(aliños)" on olive texture: Cellulase, polygalacturonase and glycosidase activities of garlic and lemon present in brinesFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Saldaña, Concepción; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of the temperature of extraction on the composition of cell wall polysaccharides in olivesHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Effects of processing on dietary fibre content of Asparagus (Asparagus officinalis L.)Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effects of storage conditions on the accumulation of ferulic acid derivatives in white asparagus cell wallsJaramillo Carmona, Sara M. ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Evolución de la fibra alimentaria durante el desarrollo y maduración del fruto del olivoHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Evolution of endoglucanase activity in olives during ripening and storage and its relationship with cellulolytic microorganismsFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Durán Quintana, M. Carmen CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Factors Affecting the "Spanish Green Olive" Process: Their Influence on Final Texture and Industrial LossesJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Factors affecting the changes in texture of dressed ("aliñadas") olives and its relation with cell wall structureFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Saldaña, Concepción; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo