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openAccessPostprint_2017_JFoodSci_V82_P638.pdf.jpgmar-2017Saponin Profile of Wild Asparagus SpeciesJaramillo Carmona, Sara M. ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; López Martín, Sergio ; Gil, Juan; Moreno, Roberto CSIC ORCID; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID artículo
openAccessPost_2016_JFunctFoods_V26_P1.pdf.jpgoct-2016Saponins from edible spears of wild asparagus inhibit AKT, p70S6K, and ERK signalling, and induce apoptosis through G0/G1 cell cycle arrest in human colon cancer HCT-116 cellsJaramillo Carmona, Sara M. ; Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; López Martín, Sergio artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Solubilization of Cell Wall Polysaccharides from Olive Fruits into Treatment Liquids during Spanish Green Olive ProcessingJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Sánchez, Coral; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Steam-explosion of olive stones: Hemicellulose solubilization and enhancement of enzymatic hydrolysis of celluloseFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
openAccessfpls-14-1199436.pdf.jpgjul-2023Sustainable valorization of co-products from asparagus cultivation by obtaining bioactive compoundsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Hamdi, Amel CSIC ORCID; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2024_FoodBios_V57_103473.pdf.jpg1-feb-2024The effect of freeze-drying process and arabica coffee enrichment on bioactive content, aroma volatile, and sensory characteristics of date seed coffeeBettaieb, Imen; Benabderrahim, Mohamed Ali; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Bouaine, Montassar; Ghorbal, Achraf; Elfalleh, Walidartículo
closedAccess5-oct-2010The Flavonol Isorhamnetin Exhibits Cytotoxic Effects on Human Colon Cancer CellsJaramillo Carmona, Sara M. ; López Martín, Sergio ; Varela, Lourdes CSIC ORCID; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017The phytochemical and bioactivity profiles of wild Asparagus albus L. plantHamdi, Amel CSIC ORCID; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Srairi Beji, R.; Tej, R.; Zaoui, S.; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Kasri, M.; Lachaal, Mokhtar; Bouraoui, Najoua Karray; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Total recovery of the waste of two-phase olive oil processing: Isolation of added-value compoundsFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Gómez, Esther; Guillén-Bejarano, Rafael ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Turnover of white asparagus cell wall polysaccharides during postharvest storageRodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2014_FoodChem_V160_P196.pdf.jpg2014Valorization of pomegranate peel from 12 cultivars: Dietary fibre composition, antioxidant capacity and functional propertiesHasnaoui, N.; Wathelet, B.; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2008Yogurt enrichment with functional asparagus fibre. Effect of fibre extraction method on rheological properties, colour, and sensory acceptanceSanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-jun-2007Yogurt enriquecido con fibra de espárragoSanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso