English   español  

Browsing by Author rp07481

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 66  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessPóster - A Diaporthe endophyte improves the field performance of tritordeum.pdf.jpg2018A Diaporthe endophyte improves the field performance of tritordeumZabalgogeazcoa, Iñigo ; Cuesta Sánchez, M. José ; Arellano, Juan B.  ; Mellado-Ortega, Elena; Oiz, Luis Fernando; Oiz, Luis; Lazzeri, Paul; Martínez, Cristóbal; Barro Losada, Francisco  ; Vázquez de Aldana, Beatriz R.  póster de congreso
openAccesstipos_panes.pdf.jpgMay-2019Análisis del contenido en gluten en diferentes tipos de panes comercializados en EspañaBarro Losada, Francisco  ; Giménez, María J. ; Sánchez, S.; León Rodríguez, Elena; Aguilar, C.; Chamizo, S.; Moscoso, N.; Nieto, L.; Raya, L.; Terrón, R.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2014Candidate gene expression analysis of the genes located in the QTLAR3 in chickpea related with Ascochyta blight resistanceMadrid, Eva ; Gil, Juan; Barro Losada, Francisco  ; Millán, Teresa; Rubio, Josefapóster de congreso
nutrients-11-00220.pdf.jpg22-Jan-2019Celiac Immunogenic Potential of α-Gliadin Epitope Variants from Triticum and Aegilops SpeciesRuiz-Carnicer, Ángela; Comino, Isabel; Segura, Verónica; Ozuna, Carmen V.; Moreno, María de Lourdes; López-Casado, Miguel Ángel; Torres, María Isabel; Barro Losada, Francisco  ; Sousa, Carolinaartículo
openAccessJ Cereal Science-2014-354.pdf.jpgMay-2014Cereals for developing gluten-free products and analytical tools for gluten detectionRosell, Cristina M.  ; Barro Losada, Francisco  ; Sousa Martín, Carolina; Mena, M. Carmenartículo
openAccess2011Characterization of a Collection of Brassica carinata Genotypes for in vitro Culture Response and Mode of Shoot RegenerationGil Humanes, Javier ; Martín, Antonio  ; Barro Losada, Francisco  artículo
openAccessceliac_disease_Gimenez.pdf.jpg2017Characterization of celiac disease related oat proteins: bases for the development of high quality oat varieties suitable for celiac patientsGiménez, María J. ; Real, Ana; García-Molina, María D.; Sousa Martín, Carolina; Barro Losada, Francisco  artículo
Characterization of Changes in Gluten Proteins.pdf.jpg27-Feb-2017Characterization of Changes in Gluten Proteins in Low-Gliadin Transgenic Wheat Lines in Response to Application of Different Nitrogen RegimesGarcía-Molina, María D.; Barro Losada, Francisco  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2011Characterization of α/β- and γ-gliadins in commercial varieties and breeding lines of durum wheat using MALDI-TOF and A-PAGE gelsMarín, Santiago ; Gil Humanes, Javier ; Hernando, Alberto; Barro Losada, Francisco  artículo
openAccess1471-2229-9-66.pdf.jpg29-May-2009Comparative genomic analysis and expression of the APETALA2-like genes from barley, wheat, and barley-wheat amphiploidsGil Humanes, Javier ; Pistón, Fernando ; Martín, Antonio  ; Barro Losada, Francisco  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-Aug-2017Comparative proteomic analysis of two transgenic low-gliadin wheat lines and non-transgenic wheat controlGarcía-Molina, María D.; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Foti, Salvatore; Masci, Stefania; Barro Losada, Francisco  artículo
openAccessstudy_alpha-gliadin_Ozuna.pdf.jpgOct-2013Comparative study of the alpha-gliadin genes in diploid and polyploid genomes of wheatOzuna, Carmen ; Giménez, María J. ; Barro Losada, Francisco  póster de congreso
openAccessparametros_calidad_trigo_Garcia.pdf.jpgOct-2013Determinación de parámetros de calidad de variedades de trigo con muy bajo contenido en epítopos de celiaquía mediante NIRGarcía-Molina, María D.; García, J.; Barro Losada, Francisco  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2015Diversification of the celiac disease α-gliadin complex in wheat: a 33-mer peptide with six overlapping epitopes, evolved following polyploidizationOzuna, Carmen ; Lehisa, Julio C. M.; Giménez, María J. ; Álvarez, Juan B.; Sousa Martín, Carolina; Barro Losada, Francisco  artículo
openAccessgut.2010.225268.full.pdf.jpg12-Feb-2011Diversity in oat potential immunogenicity: basis for the selection of oat varieties with no toxicity in coeliac diseaseComino, Isabel; Real, Ana; Lorenzo, Laura de; Cornell, Hugh; López-Casado, Miguel Ángel; Barro Losada, Francisco  ; Lorite, Pedro; Torres, Isabel; Cebolla Ramírez, Ángel; Sousa Martín, Carolinaartículo
openAccessdown_regulating_gliadins_Piston.pdf.jpg13-Sep-2011Down-Regulating γ-Gliadins in bread wheat leads to Non-Specific increases in other gluten proteins and has no major effect on dough gluten strengthPistón, Fernando ; Gil Humanes, Javier ; Rodríguez-Quijano, Marta; Barro Losada, Francisco  artículo
openAccessSep-2012Efecto del silenciamiento de y-gliadinas sobre la calidad y la composición proteica en dos genotipos de trigo harineroPistón, Fernando ; Gil Humanes, Javier ; Barro Losada, Francisco  póster de congreso
openAccessceliac_patients_Garcia.PDF.jpg28-Mar-2016Effective Identification of Low-Gliadin Wheat Lines by Near Infrared Spectroscopy (NIRS): Implications for the Development and Analysis of Foodstuffs Suitable for Celiac PatientsGarcía-Molina, María D.; García Olmo, Juan; Barro Losada, Francisco  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2010Effective shutdown in the expression of celiac disease-related wheat gliadin T-cell epitopes by RNA interferenceGil Humanes, Javier ; Pistón, Fernando ; Tollefsen, Stig; Sollid, Ludvig M.; Barro Losada, Francisco  artículo
openAccessCastillo_y_col_19.DEF.pdf.jpg2019Evaluación de la capacidad de producción de líneas CRISPR/Cas9 doblehaploides del cultivar de trigo panadero BobwhiteCastillo Alonso, Ana María  ; Costar Castán, Asunción ; Giménez, María J. ; Barro Losada, Francisco  ; Vallés Brau, María Pilar  póster de congreso