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Navegación por Autor Gómez Guillén, M. C.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessboletin de investigacion ITP-paper.pdf.jpg2007Cambios químicos y estructurales en reestructurados inducidos por alta presión de músculo lavado de pescadoGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Hernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
openAccesscarboxyhydro.pdf.jpg2019Carboxymethyl cellulose films containing nanoliposomes loaded with an angiotensin-converting enzyme inhibitory collagen hydrolysateMarín, Daniel CSIC ORCID CVN; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessfiilm-caseinate-liposome.pdf.jpg2019Changes in structural integrity of sodium caseinate films by the addition of nanoliposomes encapsulating an active shrimp peptide fractionMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Mosquera, Mauricio CSIC; Marín, Daniel CSIC ORCID CVN; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterisation and tissue distribution of polyphenol oxidase of deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris)Zamorano, Jaime; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccess2024Characterisation of desolvation-produced high-molecular-weight gelatin fractions and their use for nanoparticles synthesisMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Tovar, Clara A.; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Characteristics and functional properties of gelatin extracted from squid (Loligo vulgaris) skinAbdelmalek, Baha Eddine; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Sila, Assaâd; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Ellouz-Chaabouni, Semia; Ayadi, Mohamed Ali; Bougatef, Aliartículo
openAccessjgomezFoodChem.pdf.jpg2017Characterization and storage stability of astaxanthin esters, fatty acid profile and α-tocopherol of lipid extract from shrimp (L. vannamei) waste with potential applications as food ingredientGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccesscharahydro.pdf.jpg2021Characterization and storage stability of spray dried soy-rapeseed lecithin/trehalose liposomes loaded with a tilapia viscera hydrolysateSepúlveda, Cindy T.; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Zapata, José A.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterization and tissue distribution of polyphenol oxidase from deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris).Zamorano, Jaime; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Characterization of gelatin gels induced by high pressureMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández-Díaz, M. D.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Characterization of phenoloxidase activity of carapace and viscera from cephalothorax of Norway lobster (Nephrops norvegicus).Giménez, Begoña CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessLima et al 2021 polymers-13-03331-v2 Chitosan nanoparticles in food emulsions.pdf.jpg2021Characterization, bioactivity and application of chitosan-based nanoparticles in a food emulsion modelOliveira Lima, Karina; Barreto Pinilla, Cristian Mauricio; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Prentice, Carlosartículo
openAccessLima et al 2021 digital CSIC.pdf.jpg2021Characterization, stability, and in vivo effects in Caenorhabditis elegans of microencapsulated protein hydrolysates from stripped weakfish (Cynoscion guatucupa) industrial byproductsOliveira Lima, Karina; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Prentice, Carlos; Taipe Huisa, Andy Joel; Monserrat, José Mariaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Chemical and functional properties of sardine (Sardina pilchardus W.) dark and light muscle proteins during frozen storage. Effect of washing on mince qualityMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pardo, M. V.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Chemical and microbial quality indexes of Norway lobsters (Nephrops norvegicus) dusting with sulphitesMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessChemica_and_microbial_quality_indexes_of_Norwegian_lobsters_(Nephrops.pdf.jpg2008Chemical and microbial quality indexes of Norwegian lobsters (Nephrops norvegicus) dusted with sulphitesMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chemical characterization of wash water biomass from shrimp surimi processing and its application to develop functional edible filmsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Chemical interactions of nonmuscle proteins in the network of sardine (Sardina pilchardus) muscle gelsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Chitosan coatings enriched with active shrimp waste for shrimp preservationArancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessChitopatti.pdf.jpg2005A chitosan–gelatin blend as a coating for fish pattiesLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo