Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-15 de 15.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
25-sep-2020
Grape (Vitis vinifera L.) Seed Oil: A Functional Food from the Winemaking Industry
Martín, María E.
;
Grao‐Cruces, Elena
;
Millán-Linares, María del Carmen
CSIC
ORCID
;
Montserrat-de la Paz, Sergio
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
22-ene-2020
Impact of Botrytis cinerea contamination on the characteristics and foamability of yeast macromolecules released during the alcoholic fermentation of a model grape juice
Marchal, Richard
;
Salmon, Thomas
;
González García, Ramón
CSIC
ORCID
;
Kemp, Belinda
;
Vrigneau, Céline
;
Williams, Pascale
;
Doco, Thierry
artículo
3
openAccess
2020
Wine yeast peroxiredoxin TSA1 plays a role in growth, stress response and trehalose metabolism in biomass propagation
Garrigós, Victor
CSIC
ORCID
;
Picazo, Cecilia
CSIC
ORCID
;
Matallana, Emilia
CSIC
ORCID
;
Aranda, Agustín
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
abr-2020
Seaweed foliar applications at two dosages to Tempranillo blanco (Vitis vinifera L.) grapevines in two seasons: Effects on grape and wine volatile composition
Gutiérrez-Gamboa, Gastón
CSIC
ORCID
;
Garde-Cerdán, Teresa
CSIC
ORCID
;
Rubio Bretón, María Pilar
CSIC
ORCID
;
Pérez-Álvarez, Eva Pilar
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2020
Role of Saccharomyces cerevisiae nutrient signaling pathways during winemaking: A phenomics approach
Vallejo, Beatriz
;
Peltier, Emilien
;
Garrigós, Victor
CSIC
ORCID
;
Matallana, Emilia
CSIC
ORCID
;
Marullo, Philippe
;
Aranda, Agustín
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
nov-2020
Advancement in analytical techniques for the extraction of grape and wine volatile compounds
Marín-San Román, Sandra
CSIC
ORCID
;
Rubio Bretón, María Pilar
CSIC
ORCID
;
Pérez-Álvarez, Eva Pilar
CSIC
ORCID
;
Garde-Cerdán, Teresa
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2020
Metabolome-based clustering after moderate wine consumption
Esteban-Fernández, Adelaida
CSIC
;
Ibáñez, Clara
CSIC
;
Simó, Carolina
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
6-jun-2020
Saccharomyces cerevisiae nutrient signaling pathways show an unexpected early activation pattern during winemaking
Vallejo, Beatriz
;
Matallana, Emilia
CSIC
ORCID
;
Aranda, Agustín
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
5-abr-2020
Biostimulation to Tempranillo grapevines (Vitis vinifera L.) through a brown seaweed during two seasons: Effects on grape juice and wine nitrogen compounds
Gutiérrez-Gamboa, Gastón
CSIC
ORCID
;
Garde-Cerdán, Teresa
CSIC
ORCID
;
Rubio Bretón, María Pilar
CSIC
ORCID
;
Pérez-Álvarez, Eva Pilar
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
18-mar-2020
Effect of vine-shoot and oak extract foliar grapevine applications on oenological parameters, phenolic acids and glutathione content of white musts and wines
Sánchez-Gómez, R.
;
Pérez-Álvarez, Eva Pilar
CSIC
ORCID
;
Salinas, M. Rosario
;
Gonzalo-Diago, A.
CSIC
;
Zalacaín, Amaya
;
Garde-Cerdán, Teresa
CSIC
ORCID
artículo
11
openAccess
3-ene-2020
Inheritance of winemaking stress factors tolerance in Saccharomyces uvarum/S. eubayanus × S. cerevisiae artificial hybrids
Origone, Andrea C.
;
González Flores, Melisa
;
Rodríguez, M. Eugenia
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Lopes, Christian A.
artículo
12
openAccess
22-sep-2020
Vino de Tea (pine heartwood wine) from La Palma (Spain): ethnographic and physic-chemical characterization of a unique fermented product
Alonso-González, Pablo
CSIC
ORCID
;
Parga-Dans, Eva
CSIC
ORCID
artículo
13
openAccess
10-oct-2020
Relationship between wine consumption, diet and 3 microbiome modulation in Alzheimer's disease
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Peñalvo, José L.
;
Pérez-Matute, Patricia
;
Motilva, María-José
CSIC
ORCID
artículo
14
openAccess
5-sep-2020
Moderate wine consumption reduces faecal water cytotoxicity in healthy volunteers
Zorraquín-Peña, Irene
CSIC
ORCID
;
González de Llano, Dolores
CSIC
ORCID
;
Tamargo, Alba
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
15
openAccess
22-jun-2020
Metabolome segregation of four strains of Saccharomyces cerevisiae , S. uvarum and S. kudriavzevii conducted under low temperature oenological conditions
Minebois, Romain
CSIC
ORCID
;
Pérez-Torrado, Roberto
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
artículo
Resultados 1-15 de 15.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
4
Garde-Cerdán, Teresa
4
Pérez-Álvarez, Eva Pilar
3
Aranda, Agustín
3
Bartolomé, Begoña
3
Matallana, Emilia
3
Moreno-Arribas, M. Victoria
3
Rubio Bretón, María Pilar
2
Garrigós, Victor
2
Gutiérrez-Gamboa, Gastón
2
Querol, Amparo
.
siguiente >
Palabras clave
4
Saccharomyces cerevisiae
3
Volatile compounds
2
Aroma
2
Ascophyllum nodosum
2
Foliar application
2
Must
1
Alcoholic fermentation
1
Alzheimer’s disease
1
Amino acids
1
Analytical techniques
.
siguiente >