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1openAccessnutrients-10-00626.pdf.jpg16-may-2018Effects of Virgin Olive Oils Differing in Their Bioactive Compound Contents on Metabolic Syndrome and Endothelial Functional Risk Biomarkers in Healthy Adults: A Randomized Double-Blind Controlled TrialSánchez Rodríguez, Estefanía; Lima Cabello, Elena; Biel-Glesson, Sara; Fernández-Navarro, José Ramón; Calleja, Miguel A.; Roca, María CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Gil-Extremera, Blas; Soria-Florido, María Trinidad; Torre, Rafael de la; Fitó, Montserrat; Covas, María Isabel; Alché Ramírez, Juan de Dios CSIC ORCID; Martínez de Victoria, Emilio; Gil, Ángel; Mesa, María D.artículo
2openAccessPostP_2019_IFSET_V55_P11.pdf.jpg2019The use of industrial thermal techniques to improve the bioactive compounds extraction and the olive oil solid waste utilizationLama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
3openAccessfoods-12-04023.pdf.jpg3-nov-2023Application of Thermo-Malaxation Followed by Three-Phase Centrifugation to Enable the Biorefinery of Alperujo, the Main By-Product of Olive OilFernández-Prior, África CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
4openAccessJFF_2021_V83_104561.pdf.jpg1-ago-2021May bioactive compounds from the olive fruit improve the postprandial insulin response in healthy adults?Sánchez-Rodríguez, Estefanía; Vázquez-Aguilar, Laura Alejandra; Biel-Glesson, Sara; Fernández-Navarro, José Ramón; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Olmo-Peinado, Jose María; de la Torre, Rafael; Fitó, Montserrat; Covas, María Isabel; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Martínez de Victoria, Emilio; Gil, Ángel; Mesa, María Doloresartículo
5openAccessnutrients-11-00561.pdf.jpg6-mar-2019Effects of Virgin Olive Oils Differing in Their Bioactive Compound Contents on Biomarkers of Oxidative Stress and Inflammation in Healthy Adults: A Randomized Double-Blind Controlled TrialSanchez-Rodriguez, Estefania; Biel-Glesson, Sara; Fernández-Navarro, José Ramón; Calleja, Miguel A.; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Gil-Extremera, Blas; Torre, Rafael de la; Fitó, Montserrat; Covas, María Isabel; Vilchez, Pedro; Alché Ramírez, Juan de Dios CSIC ORCID; Martínez de Victoria, Emilio; Gil, Ángel; Mesa, María D.artículo
6closedAccessoct-2006Minor Components of Olive Oil: Evidence to Date of Health Benefits in HumansCovas, María Isabel; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Torre, Rafael de la; Kafatos, Anthony; Lamuela-Raventós, Rosa M.; Osada, Jesús; Owen, Robert W.; Visioli, Francescoartículo