Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 1997 | Capillary electrophoretic analysis of wine proteins. Modifications during the manufacture of sparkling wines | Luguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmen | artículo |
openAccess | | 1998 | Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeasts | Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jun-2019 | Dating the northern deposits of the Ebro foreland basin; implications for the kinematics of the SW Pyrenean front | Oliva-Urcia, Belén CSIC ORCID; Beamud, Elisabet CSIC ORCID ; Arenas, C.; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Garcés, Miguel; Soto, R.; Valero Montesa, Luis CSIC ORCID ; Pérez-Rivarés, F. J. | artículo |
openAccess | | 2007 | Estudio de la influencia del proceso de autolisis sobre la capacidad de adsorción de ocratoxina (OTA) por células y paredes de levadura | Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Núñez, Yolanda P.; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 1998 | Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling wines | Luguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Polo, María Carmen | artículo |
openAccess | | 2010 | Impact of using Trepat and Monastrell red grape varieties on the volatile and nitrogen composition during the manufacture of rosé Cava sparkling wines | Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC | artículo |
closedAccess | | 2000 | Influence of the polysaccharides and the nitrogen compounds on foaming properties of sparkling wines | Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Nieto, F. J.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmen | artículo |
closedAccess | | 2008 | Partial characterization of peptides from red wines. Changes during malolactic fermentation and ageing with lees | Alcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC | artículo |
openAccess | | 1996 | Peptides in musts and wines. Changes during the manufacture of cavas (Sparkling wines) | Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmen | artículo |
openAccess | | 2007 | Péptidos con bioactividad ECA inhibitoria y antioxidante liberados durante la autolisis de las levaduras | Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Alcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2008 | Potential of phenolic compounds for controlling lactic acid bacteria growth in wine | García-Ruiz, A.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1999 | A proteolytic effect of Oenococcus oeni on the nitrogenous macromolecular fraction of red wine | Manca de Nadra, María Cristina; Farías, María Eugenia; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmen | artículo |
closedAccess | | 1990 | Synthesis and ionophoric properties of a new series of polyester heterocyclophanes of 3,5-disubstituted 1-methylpyrazole and 2,6-bis(methylene) pyridine | Navarro Torres, Pilar CSIC ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Rodríguez-Franco, María Isabel CSIC ORCID ; Samat, A. | artículo |