English   español  

Navegación por Autor Chito-Trujillo, Diana M.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess3. Mena_Garcinia_ IMSSMS2019 (1).pdf.jpg8-oct-2019Authentication of Garcinia cambogia supplements by GC-MSMena-García, Adal CSIC ORCID; Belleizac, Angie J.; Chito-Trujillo, Diana M.; Rada-Mendoza, M. P.; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID actas de congreso
openAccess16-jun-2019Authentication of Garcinia cambogia supplements by HPLC-UV-MSMena, A.; Belleizac, Angie J.; Chito-Trujillo, Diana M.; Rada-Mendoza, Maite; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessWO2020100075A1.pdf.jpg22-may-2020Biocatalyst for the synthesis of lactitol-derived oligosaccharides with prebiotic properties for the production of functional foodsBarrios Narváez, Yuri; Chito-Trujillo, Diana M.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Rada-Mendoza, Maite; Ramírez, Alfonso; Villamiel, Mar CSIC ORCID solicitud de patente
openAccess5. Development of a Microwave-Assisted Extraction method .pdf.jpg2020Development of a microwave-assisted extraction method for the recovery of bioactive inositols from lettuce (Lactuca sativa) byproductsZuluaga, A. M.; Mena-García, Adal CSIC ORCID; Chito-Trujillo, Diana M.; Rada-Mendoza, Maite; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID artículo
openAccess7. Belleizac_tamarindo_Semilleros2019.pdf.jpg23-may-2019Estandarización de un método cromatógrafico para el análisis de ácido hidroxícitrico en complementos alimenticios basados en Garcinia usados para el control de sobrepeso.Belleizac, Angie J.; Mena-García, Adal CSIC ORCID; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Chito-Trujillo, Diana M.; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Rada-Mendoza, Maite; Sanz, M. Luz CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess6. Belleizac_XVIIICCQ2019.pdf.jpg6-nov-2019Evaluación de la calidad de complementos alimenticios a base de tamarindo malabar por HPLC-UV y GC-MSBelleizac, Angie J.; Mena-García, Adal CSIC ORCID; Chito-Trujillo, Diana M.; Rada-Mendoza, Maite; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessfoods-10-00346-1.pdf.jpg2021Microwave Assisted Extraction of Bioactive Carbohydrates from Different Morphological Parts of Alfalfa (Medicago sativa L.)Solarte,Daniela Alejandra; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Chito-Trujillo, Diana M.; Rada-Mendoza, Maite; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
openAccess4. Valorization of legume by-products.pdf.jpg2020Microwave assisted extraction of inositols for the valorization of legume by-productsZuluaga, A. M.; Mena-García, Adal CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Rada-Mendoza, Maite; Chito-Trujillo, Diana M.; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
openAccess5. Solarte_XVIIIcongreso2019.pdf.jpg6-nov-2019Obtención de inositoles y carbohidratos de bajo peso molecular a partir de alfalfa (Medicago sativa L.) por medio de una extracción convencional y asistida por microondasSolarte-Sarasty, A. D.; Rada-Mendoza, Maite; Chito-Trujillo, Diana M.; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessnutrients-14-03077.pdf.jpg2022Quality Evaluation of Dietary Supplements for Weight Loss Based on Garcinia cambogiaMena-García, Adal CSIC ORCID; Bellaizac-Riascos, Angie Julieth; Rada-Mendoza, Maite; Chito-Trujillo, Diana M.; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo