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Browsing by Author Andújar-Ortiz, Inmaculada

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2010Application of Supercritical CO2 Extraction for the Elimination of Odorant Volatile Compounds from Winemaking Inactive Dry Yeast PreparationPozo-Bayón, Mª Ángeles; Andújar-Ortiz, Inmaculada; Mendiola, J. A.; Ibáñez, Elena; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
Oct-2011Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysisRodríguez-Bencomo, Juan José; Muñoz-González, Carolina; Andújar-Ortiz, Inmaculada; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesArtículo
25-Nov-2009Characterization of Commercial Inactive Dry Yeast Preparations for Enological Use Based on Their Ability To Release Soluble Compounds and Their Behavior toward Aroma Compounds in Model WinesPozo-Bayón, Mª Ángeles; Andújar-Ortiz, Inmaculada; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Martín-Álvarez, Pedro Jesús; Moreno-Arribas, M. VictoriaArtículo
2012Effect of using glutathione-enrichedinactive dry yeast preparations on the phenolic composition of rosé grenache wines during winemakingAndújar-Ortiz, Inmaculada; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Garrido, Ignacio; Bartolomé, Begoña; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2014Impact of glutathione-enriched inactive dry yeast preparations on the stability of terpenes during model wine agingRodríguez-Bencomo, Juan José; Andújar-Ortiz, Inmaculada; Moreno Arribas, Mª Victoria; Simó, Carolina; González, Javier; Chana, Antonio; Dávalos, Juan Z.; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesArtículo
2014Impact of using new commercial glutathione enriched inactive dry yeast oenological preparations on the aroma and sensory properties of winesAndújar-Ortiz, Inmaculada; Chaya, C.; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesArtículo
2010Impact of using Trepat and Monastrell red grape varieties on the volatile and nitrogen composition during the manufacture of rosé Cava sparkling winesPozo-Bayón, Mª Ángeles; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª Victoria; Andújar-Ortiz, Inmaculada; Pueyo, E.Artículo
2011Preparados enológicos comerciales a base de levaduras secas inactivas: Caracterización, modo de acción e influencia en la composición y características sensoriales de los vinosAndújar-Ortiz, InmaculadaTesis
27-Jan-2011Procedimiento para la eliminación de compuestos odorantes presentes en preparaciones de levaduras mediante el empleo CO2 supercríticoMoreno Arribas, Mª Victoria; Mendiola, J. A.; Ibáñez, Elena; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Andújar-Ortiz, InmaculadaSolicitud de patente
29-Jun-2009Procedimiento para la eliminación de compuestos odorantes presentes en preparaciones de levaduras mediante el empleo de CO2 supercríticoPozo-Bayón, Mª Ángeles; Andújar-Ortiz, Inmaculada; Mendiola León, Jose Antonio; Ibáñez, Elena; Moreno Arribas, Mª VictoriaPatente
2012Reversed-phase high-performance liquid chromatography–fluorescence detection for the analysis of glutathione and its precursor γ-glutamyl cysteine in wines and model wines supplemented with oenological inactive dry yeast preparationsAndújar-Ortiz, Inmaculada; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Rodríguez-Bencomo, Juan JoséArtículo
Jun-2010Role of glutathione enriched inactive yeast preparations on the aroma of winesAndújar-Ortiz, Inmaculada; Rodríguez-Bencomo, J. J.; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesPóster
2010Role of specific components from commercial inactive dry yeast winemaking preparations on the growth of wine lactic acid bacteriaAndújar-Ortiz, Inmaculada; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; García-Ruiz, Almudena; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo

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