English   español  

Navegación por Autor Otero, Laura

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 42 a 61 de 112 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess1998High pressure assisted freezing in biological productsOtero, Laura CSIC ORCID; Martino, M.; Zaritzky, N; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Elvira, Carlos de; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccess2002High pressure thawing: Different kinds of processesOtero, Laura CSIC ORCID; Fernández, Pedro P. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003High Pressure-Assisted and High Pressure-Induced Thawing: Two Different ProcessesOtero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000High-presssure shift freezing. Part 2. Modeling of freezing times for a finite cylindrical modelSanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014High-Pressure FreezingSanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012High-Pressure Shift FreezingOtero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006High-pressure shift freezing versus high-pressure assisted freezing: Effects on the microstructure of a food modelFernández, Pedro P. CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000High-pressure shift freezing. Part 1. Amount of ice instantaneously formed in the processOtero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008High-pressure shift freezing: Recrystallization during storageFernández, Pedro P. CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Martino, Miriam N.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Histologic analysis of ice crystals in pork frozen by liquid N2 and high pressure-assisted freezingOtero, Laura CSIC ORCID; Martino, Miriam N.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Zaritzky, N. E.comunicación de congreso
openAccesshyperbariloin.pdf.jpg2017Hyperbaric cold storage versus conventional refrigeration for extending the shelf-life of hake loinsOtero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCIDartículo
openAccesshyperbarscombrus.pdf.jpg2019Hyperbaric cold storage: Pressure as an effective tool for extending the shelf-life of refrigerated mackerel (Scomber scombrus, L.)Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCIDartículo
openAccessHYPERBARIC _STORAGE.pdf.jpg2012Hyperbaric storage at room temperature for food preservation: A study in strawberry juiceSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Bermejo-Prada, Ana CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessbeverages-05-00049.pdf.jpg2-ago-2019Hyperbaric storage at room temperature for fruit juice preservationOtero, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccesshyperbaripreserv.pdf.jpg2022Hyperbaric storage at room temperature for fruit juice preservationOtero, Laura CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Hyperbaric storage at room temperature: Effect of pressure level and storage time on the natural microbiota of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccesshypercondit.pdf.jpg2021Hyperbaric storage of Atlantic razor clams: Effect of the storage conditionsOtero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Ice content and temperature determination from ultrasonic measurements in partially frozen foodsAparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Ice VI freezing of meat: Supercooling and ultrastructural studiesMolina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Martino, Miriam N.; Zaritzkya, N. E.; Arabas, J.; Szczepek, J.; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Improving Food Safety and Quality by High-Pressure ProcessingTorres, J. Antonio; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez, M. Consuelo; Aranda, M. D.capítulo de libro