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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Instrumento para la medida del volumen específicoAparicio, Cristina CSIC; Guignon, Bérengère; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas comunicación de congreso
openAccess2012Interactions between water and triacylglycerols may explain faster aging rates in stored germplasm at low temperaturesSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Ballesteros, Daniel; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Walters, Christinacomunicación de congreso
openAccess2012Invariance of the glass transition temperature of plant vitrification solutions with cooling rateSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Faltus, Miloš; Zámecníkc, Jiri; Kotková, Renata; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Liquid water-ice I phase diagrams under high pressure: Sodium chloride and sucrose models for food systemsGuignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
openAccessMajor_Phenolics_in_Yerba_Mate_Extracts_(Ilex paraguariensis) and Their Contribution to the Total Antioxidant Capacity.pdf.jpg2013Major phenolics in yerba mate extracts (Ilex paraguariensis) and their contribution to the total antioxidant capacityDeladino, Lorena; Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Reta, Mario; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Navarro, Alba S.; Martino, Miriam N.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Measurement of cooling and warming rates in vitrification-based plant cryopreservation protocolsSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccess2005Medida del volumen específico y parámetros derivados a altas presionesAparicio, Cristina CSIC; Guignon, Bérengère; Lis, M.; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas comunicación de congreso
closedAccess2002Microstructural and physico-chemical changes in pressurized wheat and potato starch suspensionsBlaszczak, W.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas póster de congreso
closedAccess2018Microstructure analysis of high pressure induced gelatinization of maize starch in the presence of hydrocolloidsSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Deladino, Lorena; García, María Alejandra CSIC; Zaritzky, Noemí Elisabet; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccess1998Microstructure of frozen large fruitsSanz Martinez, Pedro Dimas ; Solas, M. Teresa; Otero, Laura CSIC ORCID; Elvira, Carlos de; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Modulation of ice cristal size distribution by high pressure shift freezingFernández, Pedro P. CSIC; Aparicio, Cristina CSIC; Lis, M.; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2022Molecular mobility and concentration of plant cells intracellular compartments, as derived from ice crystal size measured on cryo-SEM micrographsSchneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Condezo-Hoyos, Luis; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2007Nanostructure of starch high-pressure treated granules discovered by low temperature scanning electron microscopyMolina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Horridge, E.; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Martino, Miriam N.capítulo de libro
openAccess2023Natural deep eutectic solvents in cryopreservation: physical approaches by DSC and ATR-FTIR spectroscopyMolina García, Antonio D. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessWO2008090242A1.pdf.jpg31-jul-2008Non-invasive device for determining the temperature and ice content of frozen foodsSanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Aparicio Pena, Cristina; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengèrepatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Note. Behaviour of packaging materials during high pressure thawingFradin, J. E.; Le Bail, Alain; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
openAccessnovelCelluclast.pdf.jpg2021Novel rich-in-soluble dietary fiber apple ingredient obtained from the synergistic effect of high hydrostatic pressure aided by Celluclast®Peña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Obtaining homogeneously dispersed ice crystals by high pressure-shift-freezingSanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Díaz, José Miguel; Elvira, Carlos de; Otero, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccess2001On the mathematical analysis and numerical approximation of high hydrostatic pressure in foodsDíaz, José Miguel; Ramos, A. M.; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas póster de congreso
closedAccess2002On the mathematical modeling and control of high hydrostatic pressure food processingDíaz, José Miguel; Ramos, A. M.; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas capítulo de libro