Mostrando resultados 21 a 40 de 143
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | abr-1994 | Changes in furosine and proteins of UHT-treated milks stored at high ambient temperatures | Corzo, Nieves CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Delgado, T.; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
closedAccess | | 2002 | Characterization and functional properties of lactosyl caseinomacropeptide conjugates | Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
closedAccess | | abr-1998 | Characterization of cheese proteolysis by capillary electrophoresis and reverse-phase HPLC analyses of peptides | Molina, Elena CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | nov-2000 | Characterization of peptides produced by the action of psychrotrophic proteinases on κ-casein | Recio, Isidra CSIC ORCID ; García-Risco, Mónica R. CSIC ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2000 | Chromatographic characterization of ovine κ-casein macropeptide | Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Clinical efficacy and immunological changes subjacent to egg oral immunotherapy | Perezábad, Laura CSIC; Reche, Marta; Valbuena, Teresa; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Expósito, Iván CSIC | artículo |
closedAccess | | feb-1993 | Comparative study by HPLC of caseinomacropeptides from cows', ewes' and goats' milk | López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Acedo, María Isabel; Ramos González, María Mercedes CSIC | artículo |
closedAccess | | 14-jul-2005 | Comparative study of egg white proteins from different species by chromatographic and electrophoretic methods | Miguel, Marta CSIC ORCID ; Manso, María A.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC | artículo |
openAccess | | 20-sep-2018 | Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizados | Sandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | traducción de patente |
openAccess | | 3-jul-2015 | Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizados | Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mario | solicitud de patente |
openAccess | | 3-jul-2015 | Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizados | Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mario | patente |
closedAccess | | 2018 | Compuestos bioactivos del huevo de uso potencial en alimentos funcionales | López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | sep-1999 | Contribution of low molecular weight water soluble compounds to the taste of cheeses made of cows', ewes' and goats' milk | Molina, Elena CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2000 | Detection of rennet whey solids in UHT milk by capillary electrophoresis | Recio, Isidra CSIC ORCID ; García-Risco, Mónica R. CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 2013 | Digestibilidad y alergenicidad de la proteína termoestable s-ova formada durante el almacenamiento de los huevos | Jiménez Saiz, Rodrigo CSIC ORCID; Pineda-Vadillo, Carlos CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | feb-1998 | Distribution of minerals and proteins between the soluble and colloidal phases of pressurized milks from different species | López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
closedAccess | | 2000 | Distribution of nitrogen in goats' milk and use of capillary electrophoresis to determine casein fractions | García Ruiz, Antonia; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2001 | Does processing of a powder or in-bottle-sterilized liquid infant formula affect calcium bioavailability? | Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Efecto de péptidos derivados de proteínas alimentarias en la expresión de COX-2 inducida por angiotensina II en fibroblastos vasculares | Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Quiñones, Mar; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Salaices, M.; Miguel, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | oct-1994 | Effect of a food-grade enzyme preparation from Aspergillus oryzae on free fatty acid release in Manchego-type cheese from ovine and bovine milk | Fernández-García, Estrella CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID | artículo |