English   español  

Navegación por Autor rp08388

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 21 a 40 de 143 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1994Changes in furosine and proteins of UHT-treated milks stored at high ambient temperaturesCorzo, Nieves CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Delgado, T.; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Characterization and functional properties of lactosyl caseinomacropeptide conjugatesMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1998Characterization of cheese proteolysis by capillary electrophoresis and reverse-phase HPLC analyses of peptidesMolina, Elena CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2000Characterization of peptides produced by the action of psychrotrophic proteinases on κ-caseinRecio, Isidra CSIC ORCID ; García-Risco, Mónica R. CSIC ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Chromatographic characterization of ovine κ-casein macropeptideMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Clinical efficacy and immunological changes subjacent to egg oral immunotherapyPerezábad, Laura CSIC; Reche, Marta; Valbuena, Teresa; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Expósito, Iván CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-1993Comparative study by HPLC of caseinomacropeptides from cows', ewes' and goats' milkLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Acedo, María Isabel; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-jul-2005Comparative study of egg white proteins from different species by chromatographic and electrophoretic methodsMiguel, Marta CSIC ORCID ; Manso, María A.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
openAccessES2682393T3.pdf.jpg20-sep-2018Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosSandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID traducción de patente
openAccessES2539735A1.pdf.jpg3-jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mariosolicitud de patente
openAccessES2539735B1.pdf.jpg3-jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mariopatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Compuestos bioactivos del huevo de uso potencial en alimentos funcionalesLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1999Contribution of low molecular weight water soluble compounds to the taste of cheeses made of cows', ewes' and goats' milkMolina, Elena CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Detection of rennet whey solids in UHT milk by capillary electrophoresisRecio, Isidra CSIC ORCID ; García-Risco, Mónica R. CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
openAccessDigestibilidad.pdf.jpg2013Digestibilidad y alergenicidad de la proteína termoestable s-ova formada durante el almacenamiento de los huevosJiménez Saiz, Rodrigo CSIC ORCID; Pineda-Vadillo, Carlos CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-1998Distribution of minerals and proteins between the soluble and colloidal phases of pressurized milks from different speciesLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Distribution of nitrogen in goats' milk and use of capillary electrophoresis to determine casein fractionsGarcía Ruiz, Antonia; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Does processing of a powder or in-bottle-sterilized liquid infant formula affect calcium bioavailability?Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Efecto de péptidos derivados de proteínas alimentarias en la expresión de COX-2 inducida por angiotensina II en fibroblastos vascularesGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Quiñones, Mar; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Salaices, M.; Miguel, Marta CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1994Effect of a food-grade enzyme preparation from Aspergillus oryzae on free fatty acid release in Manchego-type cheese from ovine and bovine milkFernández-García, Estrella CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo