Firma en Digital.CSIC (*):
Vaquero, M. Pilar
 
Otras firmas:
Vaquero MP
Vaquero M Pilar
Vaquero M.P.
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Especialización:
Nutrición humana
 
Email:
mpvaquero@ictan.csic.es
 

Resultados 1-20 de 73.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A comparative study of iron bioavailability from cocoa supplemented with ferric pyrophosphate or ferrous fumarate in ratsNavas-Carretero, S.; Sarriá, Beatriz ; Pérez Granados, Ana M. ; Schoppen, S.; Izquierdo-Pulido, M.; Vaquero, M. Pilar  Artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015A food frequency questionnaire to assess diet quality in the prevention of iron deficiency | Cuestionario de frecuencia de consumo de alimentos para valorar la calidad de la dieta en la prevención de la deficiencia de hierroToxqui, Laura ; Díaz Álvarez, Alejandra; Vaquero, M. Pilar  Artículo
3closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpgene-2011A novel snapshot assay to detect genetic mutations related to iron metabolismBertoncini, S.; Blanco Rojo, R. ; Baeza-Richer, Carlos; Arroyo Pardo, E.; Vaquero, M. Pilar  ; López Parra, Ana M.Artículo
4openAccessA_simple_and_feasible_questionnaire....pdf.jpg30-may-2014A simple and feasible questionnaire to estimate menstrual blood loss: Relationship with hematological and gynecological parameters in young womenToxqui, Laura ; Pérez Granados, Ana M. ; Blanco Rojo, R. ; Wright, Ione ; Vaquero, M. Pilar  Artículo
5openAccessToxqui et al Eur J Nutr 2011_postprint.pdf.jpg25-ene-2012A sodium-bicarbonated mineral water reduces gallbladder emptying and postprandial lipaemia: A randomised four-way crossover studyToxqui, Laura ; Pérez Granados, Ana M. ; Blanch Rojo, María  ; Vaquero, M. Pilar  Artículo
6closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2012Agua en la prevención del síndrome de resistencia a la insulinaToxqui, Laura ; Vaquero, M. Pilar  Artículo
7openAccessaldostrial.pdf.jpg2016Aldosterone changes after consumption of a sodium-bicarbonated mineral water in humans. A four-way randomized controlled trialToxqui, Laura ; Vaquero, M. Pilar  Artículo
8openAccessAn_intervention_with_mineral.pdf.jpg2016An intervention with mineral water decreases cardiometabolic risk biomarkers. A crossover, randomised, controlled trial with two mineral waters in moderately hypercholesterolaemic adultsToxqui, Laura ; Vaquero, M. Pilar  Artículo
9openAccessAn oil fish diet increases.pdf.jpg2009An oily fish diet increases insulin sensitivity compared to a red meat diet in young iron-deficient womenNavas-Carretero, S.; Pérez Granados, Ana M. ; Schoppen, S.; Vaquero, M. Pilar  Artículo
10openAccessNavas-Carretero et al Br J  Nutr 2009.pdf.jpg25-feb-2011An oily fish increses insulin sensitivity compared to a red meat diet in young iron-deficient womenNavas-Carretero, S.; Pérez Granados, Ana M. ; Schoppen, S.; Vaquero, M. Pilar  Artículo
11openAccessEfectos beneficiosos del chocoloate.pdf.jpg2011Beneficial effects of chocolate on cardiovascular health | Efectos beneficiosos del chocolate en la salud cardiovascularGómez Juaristi, Miren ; González-Torres, L.; Bravo, Laura ; Vaquero, M. Pilar  ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Bone remodelling is not affected by consumption of a sodium-rich carbonated mineral water in healthy postmenopausal womenSchoppen, S.; Pérez Granados, Ana M. ; Carbajal, A.; Piedra, Concepción de la; Vaquero, M. Pilar  Artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Bone remodelling is reduced by recovery from iron-deficiency anaemia in premenopausal womenWright, Ione ; Blanco Rojo, R. ; Fernández, Cristina; Toxqui, Laura ; Moreno, Gema; Pérez Granados, Ana M. ; Piedra, Concepción de la; Remacha, A. F.; Vaquero, M. Pilar  Artículo
14closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2000Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oi lunused or used in fryingPérez Granados, Ana M. ; Vaquero, M. Pilar  ; Navarro, M. PilarArtículo
15closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2000Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oil unused or used in fryingPérez Granados, Ana M. ; Vaquero, M. Pilar  ; Navarro, M. PilarArtículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Calcium and phosphorus bioavailability in rats consuming oil from either raw sardines or sardines fried in olive oilPérez Granados, Ana M. ; Vaquero, M. Pilar  ; Navarro, M. PilarArtículo
17openAccessChanges_in_Blood_Pressure_and_Lipid_Levels_in_Young Women.pdf.jpg2013Changes in blood pressure and lipid levels in young women consuming a vitamin D-fortified skimmed milk: A randomised controlled trialToxqui, Laura ; Blanco Rojo, R. ; Wright, Ione ; Pérez Granados, Ana M. ; Vaquero, M. Pilar  Artículo
18openAccessChronic_ Iron_Deficiency_ as an Emerging.pdf.jpg2015Chronic iron deficiency as an emerging risk factor for osteoporosis: A hypothesisToxqui, Laura ; Vaquero, M. Pilar  Artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Comparative Effects of the Fat Extracted from Raw and Fried Sardines upon Rat Growth and Zinc BioavailabilityPérez Granados, Ana M. ; Vaquero, M. Pilar  ; Navarro, M. PilarArtículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Consumption of an infant formula supplemented with long chain polyunsaturated fatty acids and iron metabolism in ratsVaquero, M. Pilar  ; Veldhuizen,, M.; Sarriá, Beatriz Artículo