Mostrando resultados 1 a 20 de 22
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1997 | Aceite de oliva virgen, análisis sensorial: (la cata de aceite de oliva virgen) | Alba-Mendoza, José CSIC; Izquierdo, Juan Ramón; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | libro |
closedAccess | | sep-1992 | Action of chlorophylls on the stability of virgin olive oil | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Garrido-Fernández, Juan; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | artículo |
closedAccess | | 2002 | Changes in the main components and quality indices of virgin olive oil during oxidation | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Villafranca, M. J.; Castellano, José María CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 17-mar-2010 | Combination of an e-nose, an e-tongue and an e-eye for the characterisation of olive oils with different degree of bitterness | Apetrei, C.; Apetrei, I. M.; Villanueva, Sonia; Saja, José Antonio de CSIC ORCID; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Rodríguez-Méndez, María Luz | artículo |
closedAccess | | oct-2010 | Comparison of methods extracting phenolic compounds from lyophilised and fresh olive pulp | Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | artículo |
openAccess | | 14-ago-2008 | Effect of phenolic compounds present in olive pulp on peroxidase-chlorophyll bleaching activity | Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos-Martín, Juan José; Roca, María CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 1982 | Estudio de la conservacion de aceite de oliva virgen en envases comerciales | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | tesis |
openAccess | | 1992 | Estudio de la efectividad de las columnas de extracción de octadecilo C18 en la evaluación del amargor (K225) del aceite de oliva virgen. Error y esquema analítico del método de valoración | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Perdiguero, S. | artículo |
closedAccess | | abr-1992 | Evaluation of the bitter taste in virgin olive oil | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Perdiguero, S.; Gutiérrez, R.; Olías Jiménez, José Manuel | artículo |
openAccess | | 30-ago-2007 | Food product in the form of a mayonnaise-type sauce and preparation method thereof | Muñoz García, José; Alfaro-Rodríguez, María del Carmen; Zapata Guillén, Isabel; Feria Fuente, Julia de la; Ruiz Domínguez, Manuela; Rosas Palacios, Ana; Berjano Núñez, Manuel; Flores Luque, Vicente; Prieto Solano, Natalia; Mancha Perello, Manuel CSIC ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Franco Gómez, José M.; Jerez Gómez, Abel; Valencia Barragán, Concepción; Sánchez Carrillo, María del Carmen | patente |
closedAccess | | 28-jun-2010 | History and Principles of Flavor Analysis | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 1996 | Influence of Storage Temperature on Fruit Ripening and Olive Oil Quality | García, José M.; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Castellano, José María CSIC ORCID ; Perdiguero, Salud; Morilla Camacho, Ana CSIC; Albi, Miguel A. | artículo |
closedAccess | | 19-may-1997 | Influence of the ecological cultivation of strawberries on the quality of the fruit and on their capacity for conservation | Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Vidueira, José M.; Albi, Miguel A.; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | artículo |
openAccess | | dic-2006 | Influencia de la producción integrada del olivar sobre la calidad del aceite de oliva virgen | Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | artículo |
closedAccess | | 1993 | La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluación | Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSIC | artículo |
closedAccess | | 2003 | Main polyphenols in the bitter taste of virgin olive oil. Structural confirmation by on-line high-performance liquid chromatography electrospray ionization mass spectrometry | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gómez-Rey, M. L. | artículo |
closedAccess | | 1-dic-2010 | Metabolites involved in oleuropein accumulation and degradation in fruits of Olea europaea L.: Hojiblanca and Arbequina varieties | Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Romero, María Paz; Casanovas, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | artículo |
openAccess | | 16-dic-2007 | Producto alimenticio en forma de salsa tipo mayonesa y procedimiento de preparación | Muñoz García, José; Alfaro-Rodríguez, María del Carmen; Zapata Guillén, Isabel; Feria Fuente, Julia de la; Ruiz Domínguez, Manuela; Rosas Palacios, Ana; Berjano Núñez, Manuel; Flores Luque, Vicente; Prieto Solano, Natalia; Mancha Perello, Manuel CSIC ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Franco Gómez, José M.; Jerez Gómez, Abel; Valencia Barragán, Concepción; Sánchez Carrillo, María del Carmen | patente |
closedAccess | | 1993 | Quality of picual olive fruits stored under controlled atmospheres | Castellano, José María CSIC ORCID ; García, José M.; Morilla Camacho, Ana CSIC; Perdiguero, Salud; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | artículo |
closedAccess | | 4-nov-2005 | Solid-phase extraction gas chromatography-ion trap-mass spectrometry qualitative method for evaluation of phenolic compounds in virgin olive oil and structural confirmation of oleuropein and ligstroside aglycons and their oxidation products | Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gil García, María Jesús CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC | artículo |