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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Aceite de oliva virgen, análisis sensorial: (la cata de aceite de oliva virgen)Alba-Mendoza, José CSIC; Izquierdo, Juan Ramón; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1992Action of chlorophylls on the stability of virgin olive oilGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Garrido-Fernández, Juan; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Changes in the main components and quality indices of virgin olive oil during oxidationGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Villafranca, M. J.; Castellano, José María CSIC ORCID artículo
closedAccess17-mar-2010Combination of an e-nose, an e-tongue and an e-eye for the characterisation of olive oils with different degree of bitternessApetrei, C.; Apetrei, I. M.; Villanueva, Sonia; Saja, José Antonio de CSIC ORCID; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Rodríguez-Méndez, María Luzartículo
closedAccessoct-2010Comparison of methods extracting phenolic compounds from lyophilised and fresh olive pulpRíos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
openAccessEffect of phenolic_Gallardo_ComCong2008.pdf.jpg14-ago-2008Effect of phenolic compounds present in olive pulp on peroxidase-chlorophyll bleaching activityGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos-Martín, Juan José; Roca, María CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1982Estudio de la conservacion de aceite de oliva virgen en envases comercialesGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC tesis
openAccessEstudio de la efectividad de las columnas de extracción de octadecilo_PV_Art.pdf.jpg1992Estudio de la efectividad de las columnas de extracción de octadecilo C18 en la evaluación del amargor (K225) del aceite de oliva virgen. Error y esquema analítico del método de valoraciónGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Perdiguero, S.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1992Evaluation of the bitter taste in virgin olive oilGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Perdiguero, S.; Gutiérrez, R.; Olías Jiménez, José Manuelartículo
openAccessWO_2007_096444_A1.pdf.jpg30-ago-2007Food product in the form of a mayonnaise-type sauce and preparation method thereofMuñoz García, José; Alfaro-Rodríguez, María del Carmen; Zapata Guillén, Isabel; Feria Fuente, Julia de la; Ruiz Domínguez, Manuela; Rosas Palacios, Ana; Berjano Núñez, Manuel; Flores Luque, Vicente; Prieto Solano, Natalia; Mancha Perello, Manuel CSIC ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Franco Gómez, José M.; Jerez Gómez, Abel; Valencia Barragán, Concepción; Sánchez Carrillo, María del Carmenpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-jun-2010History and Principles of Flavor AnalysisGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Influence of Storage Temperature on Fruit Ripening and Olive Oil QualityGarcía, José M.; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Castellano, José María CSIC ORCID ; Perdiguero, Salud; Morilla Camacho, Ana CSIC; Albi, Miguel A.artículo
closedAccess19-may-1997Influence of the ecological cultivation of strawberries on the quality of the fruit and on their capacity for conservationCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Vidueira, José M.; Albi, Miguel A.; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
openAccessInfluencia de la producción integrada del olivar.pdf.jpgdic-2006Influencia de la producción integrada del olivar sobre la calidad del aceite de oliva virgenCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluaciónHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Main polyphenols in the bitter taste of virgin olive oil. Structural confirmation by on-line high-performance liquid chromatography electrospray ionization mass spectrometryGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gómez-Rey, M. L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2010Metabolites involved in oleuropein accumulation and degradation in fruits of Olea europaea L.: Hojiblanca and Arbequina varietiesGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Romero, María Paz; Casanovas, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccess2288109_A1.pdf.jpg16-dic-2007Producto alimenticio en forma de salsa tipo mayonesa y procedimiento de preparaciónMuñoz García, José; Alfaro-Rodríguez, María del Carmen; Zapata Guillén, Isabel; Feria Fuente, Julia de la; Ruiz Domínguez, Manuela; Rosas Palacios, Ana; Berjano Núñez, Manuel; Flores Luque, Vicente; Prieto Solano, Natalia; Mancha Perello, Manuel CSIC ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Franco Gómez, José M.; Jerez Gómez, Abel; Valencia Barragán, Concepción; Sánchez Carrillo, María del Carmenpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Quality of picual olive fruits stored under controlled atmospheresCastellano, José María CSIC ORCID ; García, José M.; Morilla Camacho, Ana CSIC; Perdiguero, Salud; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-nov-2005Solid-phase extraction gas chromatography-ion trap-mass spectrometry qualitative method for evaluation of phenolic compounds in virgin olive oil and structural confirmation of oleuropein and ligstroside aglycons and their oxidation productsRíos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gil García, María Jesús CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo