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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | ago-2004 | Quantitative characterization of unsaturated and trans fatty acids in ewe's milk fat | Goudjil, Hanane; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Luna, Pilar CSIC ORCID; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Quick changes in caprine milk PUFA after inclusion and suppression of linseed oil in the diet | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Núñez Sánchez, Nieves; Peña Blanco, Francisco; Martínez Marín, A. L. | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Quick changes of milk fatty acids after inclusion or suppression of linseed oil in the diet of goats | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Núñez Sánchez, Nieves; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Peña Blanco, Francisco; Martínez Marín, A. L. | artículo |
closedAccess | | 1995 | Rapid determination of calcium, magnesium, sodium and potassium in milk by flame atomic spectrometry after microwave oven digestion | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Recent advances in dairy ingredients and cardiovascular diseases with special reference to milk fat components | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2011 | Rendimiento productivo de ovejas lecheras y composición de la leche en respuesta a diferentes relaciones forraje: concentrado en dietas suplementadas con aceite de girasol | Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | may-1989 | Retention of main and trace elements in four types of goat cheese | Martín-Hernández, M. C. CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | dic-1994 | Review - Genetic-polymorphism in ovine milk-proteins | López Galvez, Gloria; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1999 | Review: Application of chromatographic techniques to the study of triglycerides and sterols of milk fat | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1993 | Revisión: determinación de ácidos grasos libres en productos lácteos | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 6-abr-1990 | Ripening changes in Ras cheese prepared from ultrafiltered milk | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; El-Shikh, Mohamed; El-Shibiny, Safinaz | artículo |
closedAccess | | 1998 | Salt balance and rennet clotting properties of cow's, ewe's, and goat's milks preserved with carbon dioxide | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ene-1997 | Salt Balance in Ewe's and Goat's Milk during Storage at Chilling and Freezing Temperatures | Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Sheep milk | Ramos González, María Mercedes CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2010 | Short communication: Fatty acid composition of lamb fat depots as an origin discriminator | Comunicación corta. Composición de ácidos grasos de los depósitos grasos de cordero como discriminado del origen | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Horcada, A.; Alcalde, M. Jesús; Aldai, Noelia CSIC; Polvillo, O.; Valera, M.; Molina, A. | artículo |
closedAccess | | dic-2013 | Short communication: Feeding linseed oil to dairy goats with competent reticular groove reflex greatly increases n-3 fatty acids in milk fat | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Carrión, D.; Núñez Sánchez, Nieves; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Short communication: Linear discriminant analysis and type of oil added to dairy goat diets | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1998 | Silver ion adsorption-TLC and Capillary-GC in the study of composition of milk fat triglycerides | Fraga, M. J.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Lozada Saavedra, Lucidia; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2002 | Situación de la mujer científica en el Área de Alimentos del CSIC | Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Polo Sánchez, Carmen; Rodríguez, Ana CSIC ORCID CVN | artículo |
closedAccess | | 1978 | Spectroscopic study on conformation of 1,2-diketones at room-temperature | Bellanato, Juana CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Martín-Lomas, Manuel CSIC | artículo |