Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 10.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2012
Effect of reduction of milking frequency and supplementation of vitamin E and selenium above requirements on milk yield and composition in Assaf ewes
Pulido Chávez, Edgar Eduardo
CSIC
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
;
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
Prieto, Nuria
CSIC
artículo
2
openAccess
2012
Meat texture and antioxidant status are improved when carnosic acid is included in the diet of fattening lambs
Morán, Lara
CSIC
ORCID
;
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
;
Prieto, Nuria
CSIC
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2011
Naringin and vitamin E influence the oxidative stability and lipid profile of plasma in lambs fed fish oil
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
;
Prieto, Nuria
CSIC
;
López Campos, Oscar
CSIC
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
;
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
jun-2014
Effects of linseed and quercetin added to the diet of fattening lambs on the fatty acid profile and lipid antioxidant status of meat samples
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
Morán, Lara
CSIC
ORCID
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Tejido, María L.
CSIC
;
Prieto, Nuria
CSIC
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2018
Effect of hop (Humulus lupulus L.) inclusion in the diet for fattening lambs on animal performance, ruminal characteristics and meat quality
Blanco, Carolina
CSIC
ORCID
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
;
Morán, Lara
CSIC
ORCID
;
Mateo, J.
;
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2020
Effects of dietary inclusion of sunflower soap stocks on colour, oxidation and microbiological growth of meat from light fattening lambs
Blanco, Carolina
CSIC
ORCID
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
;
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
Rodríguez-Calleja, J. M.
;
Mateo, J.
;
Rozada, F.
CSIC
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2013
Quercetin dietary supplementation of fattening lambs at 0.2% rate reduces discolouration and microbial growth in meat during refrigerated storage
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
Tejido, María L.
CSIC
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
;
Morán, Lara
CSIC
ORCID
;
Prieto, Nuria
CSIC
;
Blanco, Carolina
CSIC
ORCID
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
2010
Naringin dietary supplementation at 0.15% rates does not provide protection against sub-clinical acidosis and does not affect the responses of fattening lambs to road transportation
López Campos, Oscar
CSIC
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
;
Prieto, Nuria
CSIC
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
;
Pérez Pérez, Valentín
CSIC
ORCID
;
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
14-sep-2016
Efecto de la frecuencia de ordeño y de la administración de vitamina e y selenio sobre el perfil de ácidos grasos de la leche en ovejas assaf
Pulido Chávez, Edgar Eduardo
CSIC
;
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
Alonso, D.
;
Fernández Gutiérrez, Miguel
CSIC
ORCID
;
Blanco, Carolina
CSIC
ORCID
;
Prieto, Nuria
CSIC
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
10
openAccess
9-jun-2014
Efecto de la inclusión de flores de lúpulo en la dieta de corderos en cebo sobre la ingestión, el rendimiento y la evolución del color de la carne
Blanco, Carolina
CSIC
ORCID
;
Bodas, Raúl
CSIC
ORCID
;
Andrés, Sonia
CSIC
ORCID
;
Casado, D.
;
Cayetano, J. A.
;
Tejido, María L.
CSIC
;
López, Secundino
CSIC
ORCID
;
Giráldez, Francisco Javier
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
Explorar
Autor
10
Andrés, Sonia
10
Giráldez, Francisco Javier
7
Prieto, Nuria
5
Blanco, Carolina
4
Morán, Lara
3
Tejido, María L.
2
López Campos, Oscar
2
Mateo, J.
2
Pulido Chávez, Edgar Eduardo
1
Aldai, Noelia
.
siguiente >
Palabras clave
3
Colours
2
Flavonoid
2
Milking frequency
2
TBARS
2
Texture
1
Aantioxidantes
1
Antioxidantes
1
By-product
1
Calidad de carne
1
Carnosic acid
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2020
1
2018
1
2016
2
2014
1
2013
2
2012
1
2011
1
2010