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1closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2012Effect of reduction of milking frequency and supplementation of vitamin E and selenium above requirements on milk yield and composition in Assaf ewesPulido Chávez, Edgar Eduardo CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSICartículo
2openAccess2012Meat texture and antioxidant status are improved when carnosic acid is included in the diet of fattening lambsMorán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
3openAccess2011Naringin and vitamin E influence the oxidative stability and lipid profile of plasma in lambs fed fish oilBodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
4openAccessjun-2014Effects of linseed and quercetin added to the diet of fattening lambs on the fatty acid profile and lipid antioxidant status of meat samplesAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Aldai, Noelia CSIC; Tejido, María L. CSIC; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
5openAccessBlanco et al__Hop_R1.pdf.jpg2018Effect of hop (Humulus lupulus L.) inclusion in the diet for fattening lambs on animal performance, ruminal characteristics and meat qualityBlanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Morán, Lara CSIC ORCID; Mateo, J.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
6openAccess2020Effects of dietary inclusion of sunflower soap stocks on colour, oxidation and microbiological growth of meat from light fattening lambsBlanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Rodríguez-Calleja, J. M.; Mateo, J.; Rozada, F. CSIC ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
7openAccess2013Quercetin dietary supplementation of fattening lambs at 0.2% rate reduces discolouration and microbial growth in meat during refrigerated storageAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Morán, Lara CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
8closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2010Naringin dietary supplementation at 0.15% rates does not provide protection against sub-clinical acidosis and does not affect the responses of fattening lambs to road transportationLópez Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
9openAccessPulido, E._Efecto de la frecuencia de ordeño_SEOC 2016.pdf.jpg14-sep-2016Efecto de la frecuencia de ordeño y de la administración de vitamina e y selenio sobre el perfil de ácidos grasos de la leche en ovejas assafPulido Chávez, Edgar Eduardo CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Alonso, D.; Fernández Gutiérrez, Miguel CSIC ORCID ; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
10openAccess9-jun-2014Efecto de la inclusión de flores de lúpulo en la dieta de corderos en cebo sobre la ingestión, el rendimiento y la evolución del color de la carneBlanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Casado, D.; Cayetano, J. A.; Tejido, María L. CSIC; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID comunicación de congreso