Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-9 de 9.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessbeverages-08-00052.pdf.jpg1-sep-2022Effect of Methyl Jasmonate and Methyl Jasmonate Plus Urea Foliar Applications on Wine Phenolic, Aromatic and Nitrogen CompositionGonzález-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
2openAccessActaBotMex_2022_V129_e2100.pdf.jpg2022Caracterización químico nutricional y análisis fitoquímico de frutos de Jarilla caudata (Caricaceae) de Jalisco, MéxicoGonzález González, M. F.; Zamora Natera, J. F.; Vioque, Javier CSIC ORCID ; Zañudo Hernández, J.; Ruiz López, M. A.; Ramírez López, C. B.artículo
3openAccessCongresoQuinua3.pdf.jpg2017Nutritional composition, fatty acid, amino acid and phenolic profiles of popped pseudocereal grainsPaucar-Menacho, Luz María; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2021The Most Important Parameters to Differentiate Tempranillo and Tempranillo Blanco Grapes and Wines through Machine LearningGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Costa, N. L. da; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Barbosa, Rommel; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; Martínez-Vidaurre, J. M. CSIC; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
5openAccessbeverages-08-00056-v3.pdf.jpg13-sep-2022Application of Elicitors, as Conventional and Nano Forms, in Viticulture: Effects on Phenolic, Aromatic and Nitrogen Composition of Tempranillo WinesPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Parra-Torrejón, Belén; Ramírez-Rodríguez, Gloria B.; Delgado-López, José M.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
6openAccess2019_Maestrini-Postprint.pdf.jpg2019Nutritional profile and nutraceutical components of olive (Olea europaea L.) seedsMaestri, D.; Barrionuevo, D.; Bodoira, R.; Zafra, Adoración CSIC ORCID; Jiménez-López, José Carlos CSIC ORCID; Alché Ramírez, Juan de Dios CSIC ORCIDartículo
7openAccessfoods-12-01142.pdf.jpgmar-2023Vine foliar treatments at veraison and post-veraison with methyl jasmonate enhanced aromatic, phenolic and nitrogen composition of tempranillo blanco grapesSáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Ribeiro Gomez, Freud Max; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Torres Díaz, Lesly Laura; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-may-2015Role of major wine constituents in the foam properties of white and rosé sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silviaartículo
9openAccessAssessing_the_RP-LC-MS-Based_Serrano.pdf.jpg20-ago-2023Assessing the RP-LC-MS-Based Metabolic Profile of Hass Avocados Marketed in Europe from Different Geographical Origins (Peru, Chile, and Spain) over the Whole SeasonSerrano-García, I.; Domínguez-García, Joel; Hurtado-Fernández, Elena CSIC; González-Fernández, J. Jorge; Hormaza Urroz, José Ignacio CSIC ORCID ; Beiro-Valenzuela, María Gemma; Monasterio, Romina; Pedreschi, R.; Olmo-García, L.; Carrasco-Pancorbo, A.artículo