Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-6 de 6.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2023
Assessment of dietary acrylamide exposure in children attending Spanish school canteens using the duplicate diet method
González-Mulero, Lucía
CSIC
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2021
Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. part 1: Frying conditions
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
González-Mulero, Lucía
CSIC
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2021
Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. Part 2: Color analysis
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
González-Mulero, Lucía
CSIC
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2021
Acrylamide exposure from common culinary preparations in Spain, in household, catering and industrial settings
González-Mulero, Lucía
CSIC
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2022
Assessment of the acrylamide bioaccessibility in cereal and potato-based foods after in vitro digestion
González-Mulero, Lucía
CSIC
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
1-dic-2023
Dietary exposure to acrylamide in Spanish university canteens by the duplicate diet method
González-Mulero, Lucía
CSIC
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Morales, F. J.
CSIC
ORCID
;
Mesías, Marta
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Autor
6
Delgado Andrade, Cristina
6
Mesías, Marta
6
Morales, F. J.
2
Holgado, Francisca
Palabras clave
2
Consumer's decisions
2
Dietary exposure
2
French fries
1
Bioaccessible fraction
1
Catering
1
Cereal-based foods
1
Children
1
Color
1
Culinary processes
1
Deep frying
.
siguiente >
Fecha de Publicación
2
2023
1
2022
3
2021