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ene-2005
Hydrophilic and Lipophilic Antioxidant Capacities of Commercial Mediterranean Vegetable Soups (Gazpachos)
Pinilla, M. José
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2003
Nutritional and health-related compounds in sprouts and seeds of soybean (Glycine max), wheat (Triticum aestivum.L) and alfalfa (Medicago sativa) treated by a new drying method
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
nov-2004
Consumption of High-Pressurized Vegetable Soup Increases Plasma Vitamin C and Decreases Oxidative Stress and Inflammatory Biomarkers in Healthy Humans
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Martín, Antonio
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
2005
Intake of Mediterranean vegetable soup treated by pulsed electric fields affects plasma vitamin C and antioxidant biomarkers in humans
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Martín-Belloso, Olga
;
Martín, Antonio
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
1-jun-2005
Impact of High Pressure and Pulsed Electric Fields on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Orange Juice in Comparison with Traditional Thermal Processing
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Martín-Belloso, Olga
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
22-abr-2009
Fatty Acids, Sterols, and Antioxidant Activity in Minimally Processed Avocados during Refrigerated Storage
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Pascual-Teresa, Sonia de
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
30-ene-2006
Impact of high-pressure and traditional thermal processing of tomato purée on carotenoids, vitamin C and antioxidant activity
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
2006
Nutritional characterisation of commercial traditional pasteurised tomato juices: carotenoids, vitamin C and radical-scavenging capacity
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
sep-2003
Effect of orange juice intake on vitamin C concentrations and biomarkers of antioxidant status in humans
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Martín, Antonio
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
2002
Possible nutritional and health promoting enhancement preserved orange juice by high pressure
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Sgroppo, Sonia
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
11
closedAccess
jun-2006
Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storage
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
12
closedAccess
2009
Nutritional Approaches and Health-Related Properties of Plant Foods Processed by High Pressure and Pulsed Electric Fields
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
13
closedAccess
ene-2003
Vitamin C, Provitamin A Carotenoids, and Other Carotenoids in High-Pressurized Orange Juice during Refrigerated Storage
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
14
closedAccess
ene-2003
Effect of high-pressure processing on health-promoting attributes of freshly squeezed orange juice (Citrus sinensis L.) during chilled storage
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
15
closedAccess
2003
Effect of combined treatments of high-pressure, citric acid and sodium chloride on quality parameters of tomato puree
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Marina
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
16
closedAccess
abr-2003
Quantitative bioactive compounds assessment and their relative contribution to the antioxidant capacity of commercial orange juices
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
17
closedAccess
ago-2006
Effect of refrigerated storage on vitamin C and antioxidant activity of orange juice processed by high-pressure or pulsed electric fields with regard to low pasteurization
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Martín-Belloso, Olga
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
18
closedAccess
jul-2003
High-Pressurized Orange Juice Consumption Affects Plasma Vitamin C, Antioxidative Status and Inflammatory Markers in Healthy Humans
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Martín, Antonio
CSIC
ORCID
artículo
19
closedAccess
jul-2004
Effect of combined treatments of high-pressure and natural additives on carotenoid extractability and antioxidant activity of tomato puree ( Lycopersicum esculentum Mill.)
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
20
closedAccess
mar-2006
Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humans
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Martín, Antonio
CSIC
ORCID
artículo
21
closedAccess
oct-2004
Pulsed electric fields–processed orange juice consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes in healthy humans
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Granado Lorencio, Fernando
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Martín-Belloso, Olga
;
Martín, Antonio
CSIC
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21
Cano, M. Pilar
18
Sánchez-Moreno, Concepción
6
Granado Lorencio, Fernando
6
Martín, Antonio
6
Olmedilla-Alonso, Begoña
5
Elez-Martínez, Pedro
4
Martín-Belloso, Olga
1
Muñoz, Marina
1
Pascual-Teresa, Sonia de
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Pinilla, M. José
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Palabras clave
12
Vitamin C
9
Carotenoids
8
Orange juice
5
Bioactive compounds
5
High-pressure
4
F2-isoprostanes
4
Refrigerated storage
3
High pressure
3
Pulsed electric fields
3
Uric acid
.
siguiente >
Fecha de Publicación
2
2009
5
2006
3
2005
3
2004
7
2003
1
2002