Buscar en: Instituto de Ganadería de Montaña (IGM)

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-6 de 6.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessLopez, S._Journal of Rangeland Science_2019.pdf.jpg2019Comparing chemical composition and digestibility of pedicels and palm leaves as a source for livestock feeding by in vitro and in situ techniquesBoufennara, S.; Bouazza, L.; Medjekal, S.; Rahal, K.; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID artículo
2openAccess17-sep-2014Valor nutritivo del orujo de uva para el ganado ovino: composición química, digestibilidad in vitro y degradabilidad ruminalGuerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Manso, Teresacomunicación de congreso
3openAccessSEEP Bodas 263.pdf.jpg2011Factores que afectan al valor nutritivo del ensilado de maíz: variedad, fecha de siembra y grado de madurezOpsi, F.; Fortina, R.; Borreani, G.; Tabacco, E.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; López, Secundino CSIC ORCID comunicación de congreso
4closedAccess2010Influence of maturity stage of forage grasses and leguminous on their chemical composition and in vitro dry matter digestibilityAmmar, H.; López, Secundino CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
5openAccessSpanish Journal of Agricultural Research 2012 Vol. 10.pdf.jpg19-oct-2012Chemical composition and digestibility of some browse plant species collected from Algerian arid rangelandsBoufennara, S.; López, Secundino CSIC ORCID ; Bousseboua, H.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Bouazza, L.artículo
6closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2005Nutritive evaluation of herbage from permanent meadows by near-infrared reflectance spectroscopy: 1. Prediction of chemical composition and in vitro digestibilityAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Calleja, Alfredo CSICartículo