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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Implications of domestic food practices for the presence of bioactive components in meats with special reference to meat-based functional foodsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
2openAccessmexican_green_sausage_Ramirez.pdf.jpgjun-2015Studies of biogenic amines in Mexican green sausage "chorizo verde"Ramírez Muñoz, Diana; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Cueto Wong, María Cristina; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcomunicación de congreso
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aplication of Vibrational Spectroscopy to Elucidate Protein Conformational Changes Promoted by Thermal Treatment in Muscle-Based FoodHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDcapítulo de libro
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Emulsion gels as potential fat replacers delivering β-glucan and healthy lipid content for food applicationsPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of polyphenols dietary grape by-products on chicken pattiesNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Casamassima, Donato; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nitrite-free Asian hot dog sausages reformulated with nitrite replacersRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Tahmouzi, S.; Triki, M. CSIC ORCID; Rodríguez Salas, L. CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
7openAccessCardioLDL.pdf.jpg2016Cardiovascular disease markers responses in male receiving improved-fat meat products vary by initial LDL-cholesterol levelsCelada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Bastida, Sara; Espárrago-Rodilla, Manuel; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
8openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Freire, María CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID capítulo de libro
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Physicochemical properties and riboflavin encapsulation in double emulsions with different lipid sourcesBou, Ricard CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Vibrational spectroscopy for quality assessment of meatHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Hernandez, Pedro C.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDcapítulo de libro