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Título: | Effects of improved fat content of frankfurters and pâttés on lipid and lipoprotein profile of volunteers at increased cardiovascular risk. A placebo controlled study |
Autor: | Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Celada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | Palabras clave: | Reduced-fat Omega-3-enriched meat Cholesterol Lipids Lipoprotein Atherogenic ratio Blood pressure Frankfurters Pâte´s |
Fecha de publicación: | 16-feb-2013 | Editor: | Springer Nature | Citación: | European Journal of Nutrition 53: 83-93 (2014) | Descripción: | 11 páginas, 3 figuras, 3 tablas | URI: | http://hdl.handle.net/10261/92989 | DOI: | 10.1007/s00394-013-0502-1 | ISSN: | 1436-6207 |
Aparece en las colecciones: | (ICTAN) Artículos |
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