descarga (1).jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Ranilla, María José
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ganadería de Montaña (IGM)
 
Departamento
Nutrición y Producción de Herbívoros
 
Categoría Profesional
Prof. Titular Universidad
 
Especialización
Producción animal
 
Email
mjrang@unileon.es
 
 
Perfil en Google Scholar
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
Otros - ResearchGate
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  Tejido, María L.
Fecha de Publicación:  [2010 TO 2020]
Fulltext:  No Fulltext

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccess2010Comparison of fermentation of diets of variable composition and microbial populations in the rumen of sheep and Rusitec fermenters. I. Digestibility, fermentation parameters, and microbial growthMartínez, M. E.; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
2closedAccess2010Comparison of fermentation of diets of variable composition and microbial populations in the rumen of sheep and Rusitec fermenters. II. Protozoa population and diversity of bacterial communitiesMartínez, M. E.; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Evolution of fermentation parameters in Rusitec fermenters operated at different dilution rates and concentrate retention timesMartínez, M. E.; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Ramos, S.; Tejido, María L. CSIC; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Influence of forage type in the diet of sheep on rumen microbiota and fermentation characteristicsSaro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Influence of increasing doses of a yeast hydrolyzate obtained from sugarcane processing on in vitro rumen fermentation of two different diets and bacterial diversity in batch cultures and Rusitec fermentersDíaz Reyes, Alexey CSIC; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; Pérez Quintana, M.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nutritive value for ruminants of winter oats-legume intercrops in organic cultivationDíaz Reyes, Alexey CSIC; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Palacios, C.; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Protozoa evolution in Rusitec fermenters fed diets differing in forage to concentrate ratio and forage typeMartínez, M. E.; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Ramos, S.; Tejido, María L. CSIC; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
8closedAccess2010The effect of the diet fed to donor sheep on in vitro methane production and ruminal fermentation of diets of variable compositionMartínez, M. E.; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo