Firma en Digital.CSIC (*)
Sanz, Carlos
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales
 
Email
carlos.sanz@ig.csic.es
 
 
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Refined By:
Autor:  León, Lorenzo

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPostP_2018_FoodControl_V91_P248.pdf.jpgsep-2018A survey of ethanol content in virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes CSIC; Belaj, Angjelina; León, Lorenzo; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
2openAccessantioxidants-08-00242.pdf.jpg25-jul-2019Analysis of olive (olea europaea L.) genetic resources in relation to the content of vitamin e in virgin olive oilPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; León, Lorenzo; Pascual, Mar CSIC ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Belaj, Angjelina; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
3openAccessPostP_2018_ActaHortic_V1199_P517.pdf.jpg30-abr-2018Assessment of olive diversity for metabolites associated with the nutritional and sensory quality of virgin olive oilBelaj, Angjelina; León, Lorenzo; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
4openAccessPostP_2021_LWT_V136_110257.pdf.jpgene-2021Chemical components influencing oxidative stability and sensorial properties of extra virgin olive oil and effect of genotype and location on their expressionSerrano, Alicia; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Cano, Juan; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Arias-Calderón, Rocío; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; León, Lorenzoartículo
5openAccessFrontiers_Plant_Sci__2018_9_241.pdf.jpg27-feb-2018Fruit Phenolic Profiling: A New Selection Criterion in Olive Breeding ProgramsPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; León, Lorenzo; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN artículo
6openAccesshorticulturae-09-01087.pdf.jpgoct-2023Influence of Genotype and Environment on Fruit Phenolic Composition of OliveYılmaz-Düzyaman, Hande; Medina-Alonso, María G.; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; León, Lorenzoartículo
7openAccessGyA_2021_V72_e438.pdf.jpgdic-2021Phenolic variability in fruit from the ‘Arbequina’ olive cultivar under Mediterranean and Subtropical climatic conditionsMedina, G.; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; León, Lorenzo; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN artículo
8openAccessjournal.pone.0092898.pdf.jpg2014Variability of virgin olive oil phenolic compounds in a segregating progeny from a single cross in Olea europaea L. and sensory and nutritional quality implicationsPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; León, Lorenzo; Pascual, Mar CSIC ; Romero-Segura, Carmen CSIC; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo