Firma en Digital.CSIC (*)
Ruiz Méndez, Mª Victoria
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterizacion y Calidad. Grupo: Modificaciones de los Lípidos de los Alimentos
 
Categoría Profesional
Investigadora Científica A2
 
Especialización
Calidad y Seguridad de los Alimentos. Aceites y grasas vegetales.
 
Email
mvruiz@ig.csic.es
 
 
 
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Refined By:
Fecha de Publicación:  [2000 TO 2025]
Autor:  Holgado, Francisca

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessfoods-10-02035.pdf.jpg29-ago-2021Chemical Changes of Hydroperoxy-, Epoxy-, Keto- and Hydroxy-Model Lipids under Simulated Gastric ConditionsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
2openAccessPostprint_2018_JSciFoofAgric_Concentrates.pdf.jpg25-mar-2018Concentrates of triterpenic acids obtained from crude olive pomace oils: characterization and evaluation of their potential antioxidant activityVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
3openAccessPostP_2019_IJFST_V54_P2520.pdf.jpgago-2019Effects of the drying method on the oxidative stability of the free and encapsulated fractions of microencapsulated sunflower oilHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
4openAccessPostP_2019_IJFST_Influence.pdf.jpg4-sep-2019Influence of oil droplet size on the oxidative stability of the free and encapsulated fractions of freeze‐dried microencapsulated sunflower oilHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
5openAccessPostprint_2018_JAOCS_V95_P1399.pdf.jpgnov-2018Microencapsulation of Conjugated Linoleic Acid (CLA)‐Rich Oil with Skimmed Milk Components Protects against PolymerizationHolgado, Francisca CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
6openAccess5-may-2016Oxidation of a functional, CLA-rich oil: determination of volatile and non-volatile compoundsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSICartículo
7openAccessfoods-10-03081.pdf.jpg11-dic-2021Performance of Olive-Pomace Oils in Discontinuous and Continuous Frying. Comparative Behavior with Sunflower Oils and High-Oleic Sunflower OilsHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
8openAccessfoods-10-02906.pdf.jpg24-nov-2021Stability of bioactive compounds in olive-pomace oil at frying temperature and incorporation into fried foodsRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo