Mostrando resultados 1 a 20 de 113
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 9-feb-2011 | Aceite de orujo de oliva comestible concentrado en ácidos triterpénicos, procedimiento de refinación física utilizado para su obtención y recuperación de los componentes funcionales presentes en el aceite crudo | Sánchez Moral, Pedro; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 1993 | Aceites de oliva vírgenes y refinados: Diferencias en componentes menores glicerídicos | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | ago-2013 | Aceites de semilla de girasol rica en fitosteroles | Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Aguirre-González, Marta R. CSIC; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 3-dic-2019 | Aceites de semillas, sus mejores usos | Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | abr-2018 | An Analytical Simplification for Faster Determination of Fatty Acid Composition and Phytosterols in Seed Oils | García-González, Aída CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | nov-2016 | Analysis of seed oils sterols and fatty acid composition by methylation and combination of chromatographic techniques | García-González, Aída CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 30-mar-2008 | Analysis of used frying fats for the production of biodiesel | Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Marmesat, Susana CSIC; Liotta, A.; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | nov-2014 | Antioxidants in frying: Analysis and evaluation of efficacy | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 30-jun-2010 | Application of high-temperature gas chromatography to the analysis of used frying fats | Aguirre-González, Marta R. CSIC; Marmesat, Susana CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 8-jul-2022 | Application of Pulsed Electric Fields to Pilot and Industrial Scale Virgin Olive Oil Extraction: Impact on Organoleptic and Functional Quality | Navarro, Alberto; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Martínez, Melchor; Rego, Duarte; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1991 | Assays for physical refining of shea butter Ensayos para la refinación física de la manteca de karité | Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Huesa Lope, J.; Pereda, J,; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 27-sep-2015 | Assessment of Discontinuous Oxidation in Microencapsulated FAME based upon Analysis of Hydroperoxy-, Keto- and Hydroperoxydienes | Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Morales, Arturo CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 16-ago-2021 | Attempts of Physical Refining of Sterol-Rich Sunflower Press Oil to Obtain Minimally Processed Edible Oil | García-González, Aída CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | may-2016 | Bioactive Compounds in Virgin Olive Oil of the PDO Montoro-Adamuz | Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 6-jun-2019 | Calidad de aceites y productos del girasol | Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 30-jun-1996 | Características de los aceites de oliva de primera y segunda centrifugación | Alba-Mendoza, José CSIC; Hidalgo Casado, Francisco CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; Martínez Román, Fernando CSIC ; Moyano Pérez, María José CSIC; Cert, Arturo CSIC; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 26-abr-1993 | Changes in minor glyceridic compounds during physical refining of olive oils | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2010 | Chapter 7. Preventing oxidation during frying of foods | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | capítulo de libro |
openAccess | | 30-oct-2000 | Characteristics of denatured rapeseed oil during storage and refining processes | Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Posada de la Paz, Manuel; Blount, B.; Schurz Rogers, H.; Castro-Molero, N.; Philen, Rossanne M. | artículo |
openAccess | | 15-ene-2021 | Characterization Of Press And Solvent Extraction Oils From New Sunflower Seeds With Modified Phytosterol Compositions | García-González, Aída CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | artículo |