Firma en Digital.CSIC (*)
Dobarganes, M. Carmen
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Food technology
 
Email
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Refined By:
Autor:  Morales, Arturo
Autor:  Marmesat, Susana

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccess1053.pdf.jpg30-dic-2010Action and fate of natural and synthetic antioxidants during fryingMarmesat, Susana CSIC; Morales, Arturo CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
2openAccessGrasas_Aceites_2015_V66.pdf.jpg2015Effect of temperature on the oxidation of soybean biodieselPereira, Gustavo G.; Morales, Arturo CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, Daniel; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Evaporative light scattering detector in normal-phase high-performance liquid chromatography determination of FAME oxidation productsMorales, Arturo CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
4closedAccess2012Formation of Hydroperoxy-, Keto- and Hydroxy-Dienes in FAME from Oils: Influence of Temperature and Addition of α-TocopherolMorales, Arturo CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Formation of hydroperoxy-, keto- and hydroxy-dienes in FAME from oils: Influence of temperature and addition of α-tocopherolMorales, Arturo CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-dic-2012Influence of fatty acid composition on chemical changes in blends of sunflower oils during thermoxidation and fryingMarmesat, Susana CSIC; Morales, Arturo CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
7closedAccess16-mar-2012Quantitative analysis of hydroperoxy-, keto- and hydroxy-dienes in refined vegetable oilsMorales, Arturo CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
8openAccess575.pdf.jpg30-jun-2009Relationship between changes in peroxide value and conjugated dienes during oxidation of sunflower oils with different degree of unsaturationMarmesat, Susana CSIC; Morales, Arturo CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo