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español
Navegación por Autor Sáez-Escudero, Laura
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2019 | Contenido de acrilamida en cereales de desayuno. Evolución del mercado español de 2006 a 2018 | Sáez-Escudero, Laura CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 1-abr-2023 | Effect of cooking methods on bioactive pigments in purple carrots (Daucus carota L.) | Sáez-Escudero, Laura CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID | artículo |
| | 10-may-2019 | Occurrence of furosine and hydroxymethylfurfural in breakfast cereals. Evolution of the Spanish market from 2006 to 2018 | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Sáez-Escudero, Laura CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | |
openAccess | | 2018 | Reassessment of acrylamide content in breakfast cereals. Evolution of the Spanish market from 2006 to 2018 | Mesías, Marta CSIC ORCID ; Sáez-Escudero, Laura CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID | artículo |