English   español  

Browsing by Author Gonzalo-Diago, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 32  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016A preliminary study of clonal selection in cv. Viura in relation to varietal aroma profileGonzalo-Diago, A. CSIC; Terroba Pérez, Estela; Baroja Hernández, Elisa CSIC; García-Escudero, E. CSIC; Martínez García, Juana CSICpóster de congreso
openAccessJun-2015Atributos sensoriales con capacidad predictiva en el amargor de vinos tintosFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Avizcuri, J. M. CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; González Hernández, Marivel; Dizy, Marta; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicentepóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2018Bioprotection as a tool to free additives winemaking: Effect on sensorial, anthocyanic and aromatic profile of young red winesRubio Bretón, María Pilar; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Iribarren, Miquel; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilarartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-Apr-2017Caracterización del perfil de aminoácidos en variedades blancas de vid. Implicaciones enológicasMartínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; García-Escudero, E. CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Jul-2014Contribution of low molecular weight phenols to bitter taste and mouthfeel properties in red winesGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2016Deshojado precoz en variedades blancas: efectos sobre el rendimiento y la calidad de la uva y el vinoMartínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Terroba Pérez, Estela; Baroja Hernández, Elisa CSIC; García-Escudero, E. CSICpóster de congreso
openAccessdeshojado_precoz_Martinez.pdf.jpgAug-2016Deshojado precoz en Viura y Malvasía riojanaMartínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Terroba Pérez, Estela; Baroja Hernández, Elisa CSIC; García-Escudero, E. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of cluster thinning and prohexadione calcium applications on phenolic composition and sensory properties of red winesAvizcuri, J. M. CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Sanz-Asensio, J.; Martínez-Soria, M. T.; López-Alonso, M.; Dizy, Marta; Echávarri-Granado, José Federico; Vaquero-Fernández, L.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2017Effect of different foliar nitrogen applications on the must amino acids and glutathione composition in Cabernet Sauvignon vineyardGutiérrez-Gamboa, Gastón; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Moreno-Simunovic, Yerko; Martínez-Gil, A. M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Effect of different foliar nitrogen applications on the must amino acids and glutathione composition in Cabernet Sauvignon vineyardGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gutiérrez-Gamboa, Gastón; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Moreno-Simunovic, Yerko; Martínez-Gil, A. M.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Feb-2015Effect of hydroxytyrosol on quality of sulfur dioxide-free red wineRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctor; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Nov-2016Effect of vegetal ground cover crops on wine anthocyanin contentBouzas-Cid, Yolanda; Portu, Javier; Pérez-Álvarez, Eva Pilar; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-Mar-2020Effect of vine-shoot and oak extract foliar grapevine applications on oenological parameters, phenolic acids and glutathione content of white musts and winesSánchez-Gómez, R.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar; Salinas, M. Rosario; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Zalacaín, Amaya; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-May-2017Elaboración de vinos sin SO2 empleando bioprotecciónRubio Bretón, María Pilar; Pérez-Álvarez, Eva Pilar; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Iribarren, Miquel; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Apr-2016Grapevine-shoot stilbene extract as a preservative in red wineRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctor; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2018Grapevine-shoot stilbene extract as a preservative in white wineCruz, Susana; Raposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Moreno Rojas, José Manuel; Cantos Villar, Emmaartículo
openAccessJun-2015Perfil aminoacídico de mostos blancos de variedades minoritarias de la D.O.Ca. RiojaMartínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; López Rituerto, Eva; García-Escudero, E. CSICpóster de congreso
openAccessJun-2015Perfil aromático de vinos blancos elaborados con variedades minoritarias de la D.O.Ca. RiojaMartínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; López Rituerto, Eva; Rubio Bretón, María Pilar; Baroja Hernández, Elisa CSIC; García-Escudero, E. CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Phenolic compounds: types, effects and researchGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilarlibro
openAccessMar-2015Primeros resultados experimentales de elaboración de vinos espumosos con la variedad Tempranillo blancoMartínez García, Juana CSIC; Superviola, Julián; López Rituerto, Eva; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Baroja Hernández, Elisa CSIC; García-Escudero, E. CSICcomunicación de congreso