Mostrando resultados 1 a 20 de 32
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | jun-2016 | A preliminary study of clonal selection in cv. Viura in relation to varietal aroma profile | Gonzalo-Diago, A. CSIC; Terroba Pérez, Estela; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC; Martínez García, Juana CSIC | póster de congreso |
openAccess | | jun-2015 | Atributos sensoriales con capacidad predictiva en el amargor de vinos tintos | Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Avizcuri, J. M. CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Dizy, Marta; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | dic-2018 | Bioprotection as a tool to free additives winemaking: Effect on sensorial, anthocyanic and aromatic profile of young red wines | Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Iribarren, Miquel; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 19-abr-2017 | Caracterización del perfil de aminoácidos en variedades blancas de vid. Implicaciones enológicas | Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; García-Escudero, E. CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 1-jul-2014 | Contribution of low molecular weight phenols to bitter taste and mouthfeel properties in red wines | Gonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | abr-2016 | Deshojado precoz en variedades blancas: efectos sobre el rendimiento y la calidad de la uva y el vino | Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Terroba Pérez, Estela; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC | póster de congreso |
openAccess | | ago-2016 | Deshojado precoz en Viura y Malvasía riojana | Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Terroba Pérez, Estela; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2013 | Effect of cluster thinning and prohexadione calcium applications on phenolic composition and sensory properties of red wines | Avizcuri, J. M. CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Sanz-Asensio, J.; Martínez-Soria, M. T.; López-Alonso, M.; Dizy, Marta; Echávarri-Granado, José Federico; Vaquero-Fernández, L.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2016 | Effect of different foliar nitrogen applications on the must amino acids and glutathione composition in Cabernet Sauvignon vineyard | Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Moreno-Simunovic, Yerko; Martínez-Gil, A. M. | póster de congreso |
closedAccess | | ene-2017 | Effect of different foliar nitrogen applications on the must amino acids and glutathione composition in Cabernet Sauvignon vineyard | Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Moreno-Simunovic, Yerko; Martínez-Gil, A. M. | artículo |
closedAccess | | 1-feb-2015 | Effect of hydroxytyrosol on quality of sulfur dioxide-free red wine | Raposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctor; Cantos Villar, Emma | artículo |
closedAccess | | 1-nov-2016 | Effect of vegetal ground cover crops on wine anthocyanin content | Bouzas-Cid, Yolanda; Portu, Javier CSIC ORCID ; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 18-mar-2020 | Effect of vine-shoot and oak extract foliar grapevine applications on oenological parameters, phenolic acids and glutathione content of white musts and wines | Sánchez-Gómez, R.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Salinas, M. Rosario; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Zalacaín, Amaya; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 22-may-2017 | Elaboración de vinos sin SO2 empleando bioprotección | Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Iribarren, Miquel; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 15-abr-2016 | Grapevine-shoot stilbene extract as a preservative in red wine | Raposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctor; Cantos Villar, Emma | artículo |
closedAccess | | dic-2018 | Grapevine-shoot stilbene extract as a preservative in white wine | Cruz, Susana; Raposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Moreno Rojas, José Manuel; Cantos Villar, Emma | artículo |
openAccess | | jun-2015 | Perfil aminoacídico de mostos blancos de variedades minoritarias de la D.O.Ca. Rioja | Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; López Rituerto, Eva CSIC; García-Escudero, E. CSIC | póster de congreso |
openAccess | | jun-2015 | Perfil aromático de vinos blancos elaborados con variedades minoritarias de la D.O.Ca. Rioja | Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; López Rituerto, Eva CSIC; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2017 | Phenolic compounds: types, effects and research | Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID | libro |
openAccess | | mar-2015 | Primeros resultados experimentales de elaboración de vinos espumosos con la variedad Tempranillo blanco | Martínez García, Juana CSIC; Superviola, Julián; López Rituerto, Eva CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC | comunicación de congreso |