Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2011 | Effect of toasting Intensity at cooperage on phenolic compounds in Acacia (Robinia pseudoacacia) heartwood | Sanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Pinto, Ernani | artículo |
closedAccess | | 1990 | HPLC study of the efficiency of extraction of phenolic compounds | Fernández de Simón, Brígida; Pérez-Ilzarbe, Javier; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC | artículo |
closedAccess | | 1992 | Importance of phenolic compounds for the characterization of fruit juices | Fernández de Simón, Brígida; Pérez-Ilzarbe, Javier; Hernández, M. Teresa CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC | artículo |
closedAccess | | 21-may-2012 | LC-DAD/ESI-MS/MS study of phenolic compounds in ash (Fraxinus excelsior L. and F. americana L.) heartwood. Effect of toasting intensity at cooperage | Sanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Pinto, Ernani | artículo |
closedAccess | | jun-2013 | Marcadores polifenólicos no antociánicos en vinos envejecidos en barricas y con productos alternativos de madera de acacia (Robinia pseudoacacia) | Fernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Martínez García, Juana CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 15-ene-2019 | Phenolic and volatile compounds in Quercus humboldtii Bonpl. wood: effect of toasting with respect to oaks traditionally used in cooperage | Martínez-Gil, A. M.; Cadahía, Estrella; Fernández de Simón, Brígida; Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Nevares, Ignacio; del Alamo-Sanza, Maria | artículo |
closedAccess | | jun-2013 | Polifenoles no antociánicos como marcadores químicos en vinos envejecidos en barricas de roble (Quercus petraea) y de cerezo (Prunus avium) | Fernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Martínez García, Juana CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 15-ene-2014 | Polyphenolic compounds as chemical markers of wine ageing in contact with cherry, chestnut, false acacia, ash and oak wood | Fernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Martínez García, Juana CSIC; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª. | artículo |
closedAccess | | 1992 | Variation in phenol content in grapes during ripening: low-molecular-weight phenols | Fernández de Simón, Brígida; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | jul-2013 | Volatile compound profile in wines aged with acacia, chestnut, cherry ash and oak wood barrels or chips. Classifying by using aging method | Cadahía, Estrella; Sanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Martínez García, Juana CSIC; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª. | póster de congreso |
closedAccess | | 15-mar-2014 | Volatile compounds and sensorial characterisation of red wine aged in cherry, chestnut, false acacia, ash and oak wood barrels | Fernández de Simón, Brígida; Martínez García, Juana CSIC; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª. | artículo |