English   español  

Navegación por Autor Arija, Ignacio

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 39  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Addition of exogenous enzymes to diets containing grape pomace: Effects on intestinal utilization of catechins and antioxidant status of chickensChamorro, Susana CSIC ORCID; Viveros, Agustín CSIC; Rebolé, A.; Arija, Ignacio ; Romero, Carlos CSIC ORCID; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Rey, A.; Brenes, Agustín CSICartículo
openAccessaddimeat.pdf.jpg2020Addition of fermented and unfermented grape skin in broilers’ diets: effect on digestion, growth performance, intestinal microbiota and oxidative stability of meatNardoia, Maria; Romero, Carlos CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Viveros, Agustín CSIC; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Caracterización reológica de geles de yema de huevo de gallinas alimentadas con orujo de uvaLázaro, I.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Arija, Ignacio CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Chamorro, Susana CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccesscholestediet.pdf.jpg2007Cholesterol-lowering effects of dietary lupin (Lupinus albus var Multolupa) in chicken dietsViveros, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Arija, Ignacio ; Brenes, Agustín CSICartículo
openAccesscombinichicke.pdf.jpg2021Combining grape byproducts to maximise biological activity of polyphenols in chickensRomero, Carlos CSIC ORCID; Nardoia, Maria; Brenes, Agustín CSIC; Arija, Ignacio CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Chamorro, Susana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Development of an animal model for testing the effect of diet on memoryChamorro, Susana CSIC ORCID; Cimiano Fernández, Taira; Arija, Ignacio CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID póster de congreso
openAccessEfecto_de_la_administracion_.pdf.jpg2002Efecto de la administración de fitasas de origen vegetal y microbiano sobre la utilización del fósforo en pollos broilersViveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Centeno, Carmen CSIC ; Brenes, Agustín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Efecto de la inclusión de enzimas en raciones a base de cebada (hordeum vulgare) para pollos de aptitud carnicaViveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Elices Minguez, Robertoartículo
openAccessEfecto_de_la_inclusion.pdf.jpg2000Efecto de la inclusión de semillas de girasol entera y reconstituida en raciones de pollos broilerArija, Ignacio ; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC; Canales, Rartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Effect of a polyphenol rich diet on memory and polyphenols distribution in a chick modelChamorro, Susana CSIC ORCID; Cimiano Fernández, Taira; Arija, Ignacio CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID póster de congreso
openAccesseffechicke.pdf.jpg2017Effect of dietary fermented and unfermented grape skin on broiler chickensNardoia, Maria; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Viveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICpóster de congreso
openAccesseffechicke.pdf.jpg2007Effect of dietary grape pomace and vitamin E on growth performance, nutrient digestibility, and susceptibility to meat lipid oxidation in chickensGoñi, Isabel CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Viveros, Agustín CSIC; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Rebolé, Almudena; Arija, Ignacio ; Estevez, R.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of dietary high-oleic acid sunflower seed, palm oil and vitamin E supplementation on broiler performance, fatty acid composition and oxidation susceptibility of meatRebolé, Almudena; Rodríguez, M. L.; Ortiz, Luis T.; Alzueta, Carmen; Centeno, Carmen CSIC ; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC; Arija, Ignacio artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effect of enzyme addition on plasma minerals, cholesterol and caecal fatty acids concentrations in broiler diets based on barley.Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Canales, Rartículo
openAccesseffechickdiet.pdf.jpg2008Effect of enzyme addition on the nutritive value of high oleic acid sunflower seeds in chicken dietsBrenes, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Viveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio artículo
openAccesseffecgrape.pdf.jpg2008Effect of grape pomace concentrate and vitamin E on digestibility of polyphenols and antioxidant activity in chickensBrenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Centeno, Carmen CSIC ; Sáyago-Ayerdi, S. G.; Arija, Ignacio ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccesseffectgrapechicken.pdf.jpg2010Effect of grape seed extract on growth performance, protein and polyphenol digestibilities, and antioxidant activity in chickensBrenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Centeno, Carmen CSIC ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Arija, Ignacio artículo
openAccesseffecphospo.pdf.jpg2002Effect of microbial phytase supplementation on mineral utilization and serum enzyme activities in broiler chicks fed different levels of phosphorusViveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Centeno, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effects of citric acid and microbial phytase on amino acid digestibility in broiler chickensCenteno, Carmen CSIC ; Arija, Ignacio ; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSICartículo
openAccessEffects_of_dietary_grape_seed_extract_on_growth_performance,.pdf.jpg2013Effects of dietary grape seed extract on growth performance, amino acid digestibility and plasma lipids and mineral content in broiler chicksChamorro, Susana CSIC ORCID; Viveros, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC ; Romero, Carlos CSIC ORCID; Arija, Ignacio ; Brenes, Agustín CSICartículo