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Navegación por Autor Ruiz-Capillas, Claudia

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Changes in free amino acids during chilled storage of hake [Merluccius merluccius L in controlled atmospheres and their use as a quality control indexRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonioartículo
openAccessGRASSO 2021.pdf.jpg2021Characterisation of muffins with upcycled sunflower flourGrasso, Simona; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Characterisation of non-protein nitrogen in the cephalopods volador (Illex coindetii), pota (Todaropsis eblanae) and octopus (Eledone cirrhosa)Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonio; Morales, Javier; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Characterization and functionality of frozen muscle protein in volador (Illex coindetii), pota (Todaropsis eblanae), and octopus (Eledone cirrhosa)Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, A. CSIC; Morales, Javier; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessgels-05-00019.pdf.jpg10-abr-2019Chia (Salvia hispanica L.) a promising alternative for conventional and gelled emulsions: technological and lipid structural characteristicsMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther CSIC; Salvador, Marina; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Chia (Salvia hispanica L.) mucilage as a new fat substitute in emulsified meat products: Technological, physicochemical, and rheological characterizationFerreira Ignácio Câmara, Ana Karoline; Kiyomi Okuro, Paula; Lopes da Cunha, Rosiane; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Rodrigues Pollonio, Marise Aparecidaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chia and oat emulsion gels as new animal fat replacers and healthy bioactive sources in fresh sausage formulationPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Chilled bulk storage of gutted hake (Merluccius merluccius L.) in CO2 and O2 enriched controlled atmospheresRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Chilled storage characteristics of low-fat, n-3 PUFA-enriched dry fermented sausage reformulated with a healthy oil combination stabilized in a konjac matrixTriki, M. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Rodríguez Salas, L. CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Combination of bulk storage in controlled and modified atmospheres with modified atmosphere packaging system for chilled whole gutted hakeRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Morales, Javier; Moral, Antonioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Composition and antioxidant capacity of low-salt meat emulsion model systems containing edible seaweedsLópez López, Inés CSIC; Bastida, Sara; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Larrea, María Teresa CSIC ; Sánchez-Muniz, F. J.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Consequences of high-pressure processing of vacuum-packaged frankfurters on the formation of polyamines: Effect of chilled storageRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Correlation between biochemical and sensory quality indices in hake stored in iceRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Cricket (Acheta domesticus) flour as meat replacer in frankfurters: Nutritional, technological, structural, and sensory characteristicsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Matta Pires Cruz, Thiago da; Costa Alves da Silva, Mauricioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Desarrollo de analogos de grasa animal basados en emulsiones de aceite de oliva y salvado de avenaHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Merino-Álvarez, Esther CSICpóster de congreso
openAccessdesarrollosalud.pdf.jpg2021Desarrollo de lípidos estructurados y su aplicación en procesos de reformulación de productos cárnicos más saludablesCofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Freire, María CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Design and nutritional properties of potential functional frankfurters based on lipid formulation, added seaweed and low salt contentLópez López, Inés CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Determination of different volatile base components as quality control indices in fish by official methods and flow injection analysisRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Gillyon, Carol M.; Horner, William. F. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Determination of preservatives in meat products by flow injection analysis (FIA)Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo