English   español  

Navegación por Autor Cáceres, Patricio J.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 4 a 17 de 17 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessdeveloprice.pdf.jpg2019Development of a multifunctional yogurt-like product from germinated brown riceCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; García Mora, Patricia CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
openAccessFood_Chem_2015_Cornejo.pdf.jpg15-abr-2015Effects of germination on the nutritive value and bioactive compounds of brown rice breadsCornejo, Fabiola; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
openAccessManuscriptSundriedrice.pdf.jpgene-2017Enhancement of biologically active compounds in germinated brown rice and the effect of sun-dryingCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
openAccessevalugermi.pdf.jpg2019Evaluación de una bebida fermentada de arroz integral germinadoCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; García Mora, Patricia CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jun-2014Maximising the phytochemical content and antioxidant activity of Ecuadorian brown rice sprouts through optimal germination conditionsCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
openAccessWO2015114186A1.pdf.jpg6-ago-2015Method of obtaining germinated whole rice grains and products derived therefrom and comprising biologically active compoundsFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID artículo
openAccessWO2015114186A1.pdf.jpg6-ago-2015Method of obtaining germinated whole rice grains and products derived therefrom and comprising biologically active compoundsFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessmay-2013Optimisation of germination temperature and time to improve γ-aminobutyric acid, polyphenols and antioxidant activity in brown riceCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessES2542163A2.pdf.jpg31-jul-2015Procedimiento de obtención de granos de arroz integral germinado y productos derivados de los mismos que comprenden compuestos biológicamente activosFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessES2542163R2.pdf.jpg31-jul-2015Procedimiento de obtención de granos de arroz integral germinado y productos derivados de los mismos que comprenden compuestos biológicamente activosFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessES2542163R2.pdf.jpg31-jul-2015Procedimiento de obtención de granos de arroz integral germinado y productos derivados de los mismos que comprenden compuestos biológicamente activosFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID informe técnico
openAccessES2542163B1.pdf.jpg31-jul-2015Procedimiento de obtención de granos de arroz integral germinado y productos derivados de los mismos que comprenden compuestos biológicamente activosFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Producción de una bebida fermentada saludable a partir de arroz integral germinadoCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; García Mora, Patricia CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessfoods-11-03328-v2.pdf.jpg23-oct-2022The effect of stabilized rice bran addition on physicochemical, sensory, and techno-functional properties of breadEspinales, Cindy; Cuesta, Adriana; Tapia, Javier; Palacios, Sócrates; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Espinoza, Alexander; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCIDartículo