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openAccessjun-2018Pigment changes during preservation of green table olive specialities treated with alkali and without fermentation: Effect of thermal treatments and storage conditionsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_Food_Res_Int_2014_v65_p224.pdf.jpgnov-2014Pigment changes during processing of green table olive specialities treated with alkali and without fermentationGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
closedAccess25-nov-2009Pigment Profile in Non-Spanish Olive Varieties (Olea europaea L. Var. Coratina, Frantoio, and Koroneiki)Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessposter expoliva 2009 Digital  CSIC.pdf.jpg13-may-2009Los pigmentos como marcadores de trazabilidad del aceite de olivaGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
openAccess2346628_A1.pdf.jpg18-oct-2010Procedimiento de detección de complejos cúpricos de clorofilas en aceites vegetalesRoca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessES2688740B2.pdf.jpg6-nov-2018Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicosGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID patente
openAccessES2688740A1.pdf.jpg6-nov-2018Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicosGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessES2627728B1.pdf.jpg31-jul-2017Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicosGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID patente
openAccessES2688740B4.pdf.jpg6-nov-2018Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicosGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID patente
openAccessES2627728A1.pdf.jpg31-jul-2017Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicosGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccesspresentación oral CyTA 2022 B. Gandul Rojas.pdf.jpgjun-2022Procedimiento patentado para optimizar el color en productos vegetales verdesGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessChlorophyll_Degradation.pdf.jpg20-jun-2010Role of peroxidase activity in chlorophyll degradation during olive fruit ripeningVergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID póster de congreso
openAccessSPE-HPLC.pdf.jpg14-jun-2004Routine and sensitive SPE-HPLC method for quantitative determination of phenophytin a and pyropheophytin a in olive oilsHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
closedAccess1-jul-2005Routine and sensitive SPE-HPLC method for quantitative determination of pheophytin a and pyropheophytin a in olive oilsHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess25-oct-2006Stay-green phenotype slows the carotenogenic process in Capsicum annuum (L.) fruitsRoca, María CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessPigments_VOO.pdf.jpg14-jun-2004Storage influence on the initial content and class of pigments of virgin olive oilGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
openAccessAparicio et al 2010 POSTER  6th  INTERNATIONAL CONGRESS ON PIGMENTS IN FOOD.pdf.jpg20-jun-2010Termodegradation of Carotenoid Pigments in Virgin Olive OilsAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID póster de congreso
openAccessBMC_Complem_Alternative_Med_2016_V16_Art404.pdf.jpg22-oct-2016The NUTRAOLEOUM Study, a randomized controlled trial, for achieving nutritional added value for olive oilsBiel, Sara; Mesa, M. Dolores; Torre, Rafael de la; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Fernández-Navarro, José Ramón; Fitó, Montserrat; Sánchez Rodríguez, Estefanía; Rosa, Carmen; Marchal, Rosa; Alché Ramírez, Juan de Dios CSIC ORCID; Expósito, Manuela; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Calleja, Miguel Ángel; Covas, María Isabelartículo
closedAccess2010Thermal Degradation Kinetics of Chlorophyll Pigments in Virgin Olive Oils. 1. Compounds of Series aAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2011_JFoodCompAnal_V24_P811.pdf.jpgsep-2011Thermal degradation kinetics of lutein, β-carotene and β-cryptoxanthin in virgin olive oilsAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo