English   español  

Navegación por Autor Periago, Paula María

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 3 a 7 de 7 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess30-sep-2006Effect of Plum Pox virus infection on the antioxidant capacity of leaf apoplast from apricot plantsDíaz-Vivancos, Pedro; Rubio, Manuel CSIC ORCID; Mesonero, Víctor; Periago, Paula María; Martínez-Gómez, Pedro CSIC ORCID; Hernández, José Antonio CSIC ORCID artículo
closedAccess17-jun-2005Identification of Urolithin A as a Metabolite Produced by Human Colon Microflora from Ellagic Acid and Related CompoundsCerdá, Begoña; Periago, Paula María; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessPaulsen2021FoodResInt.pdf.jpgfeb-2021Influence of microwave bag vs. conventional microwave cooking on phytochemicals of industrially and domestically processed broccoliPaulsen, Erika; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Periago, Paula María; Lema, Patriciaartículo
openAccessfoods-13-00101-v2.pdf.jpg1-ene-2024Microwave Treatment vs. Conventional Pasteurization: The Effect on Phytochemical and Microbiological Quality for Citrus–Maqui BeveragesSalar, Francisco J.; Díaz-Morcillo, Alejandro; Fayos-Fernández, José; Monzó-Cabrera, Juan; Sánchez-Bravo, Paola; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Fernández, Pablo S. ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Periago, Paula Maríaartículo
openAccessjun-2003Uso del ozono en la higienización de frutas y hortalizasGil Muñoz, M.ª Isabel; Periago, Paula María; Beltrán Riquelme, Davidartículo