Firma en Digital.CSIC (*)
Holgado, Francisca
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Modificaciones Químicas en Alimentos Procesados (CHEMPROFOOD)
 
Categoría Profesional
Técnico Superior especializado
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
f.holgado@ictan.csic.es
 
 
 
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Resultados 1-15 de 15.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A direct and fast method to monitor lipid oxidation progress in model fatty acid methyl esters by high-performance size-exclusion chromatographyMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; García Martínez, M. .; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2009A follow-up oxidation study in dried microencapsulated oils under the accelerated conditions of the Rancimat testVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Aceite de orujo de oliva, ventajas en la frituraMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antioxidant activity and kinetics studies of quercetin, epicatechin and naringenin in bulk methyl linoleatePalma, Manuel; Robert, Paz; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
5closedAccess21-mar-2009Antioxidant Activity of Added Phenolic Compounds in Freeze-Dried Microencapsulated Sunflower OilVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Comprehensive study of the lipid classes of krill oil by fractionation and identification of triacylglycerols, diacylglycerols, and phospholipid molecular species by sing UPLC/QToF-MSCastro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Montero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Design of flavonoid microparticles with channel forming properties to improve oxidative stability of sunflower oilMorelo, Guibeth; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Robert, Pazartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of classic sterilization on lipid oxidation in model liquid milk-based infant and follow-on formulasGarcía-Martínez, M. del Carmen CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of spray-dried flavonoid microparticles on oxidative stability of methyl linoleate as lipid model systemPalma, Manuel; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; García, Paula; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Vergara, Cristina; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Robert, Pazartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of spray-drying with organic solvents on the encapsulation, release and stability of fish oilEncina, Cristian; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Vergara, Cristina; Robert, Pazartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effects of relative humidity on oxidation of functional ingredients comprising microencapsulated fish oilsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Impact of the characteristics of fresh potatoes available in-retail on exposure to acrylamide: Case study for French friesMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
13closedAccessdic-2009Influence of relative humidity on oxidation of the free and encapsulated oil fractions in freeze-dried microencapsulated oilsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
14closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Influence of two lipid extraction procedures on the peroxide value in powdered infant formulasVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Marmesat, Susana CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
15closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Influence of homogenisation conditions and drying method on physicochemical properties of dehydrated emulsions containing different solid componentsHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo