phot_fjmorales_2019.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Morales, F. J.
 
Centro o Instituto
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Química de Alimentos - Seguridad Alimentaria
 
Email
fjmorales@ictan.csic.es
 
ORCID
 
Perfil en Google Scholar
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
 
 

Resultados 1-20 de 176.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessA generic procedure to monitor.pdf.jpg2009A generic procedure to monitor Maillard-derived Xuorescent compounds in cookies by Xow-injection analysisCalvarro, J.; Gökmen, Vural; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997A kinetic study on 5-hydroxymethylfurfural formation in Spanish UHT milk stored at different temperaturesMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006A new application of a commercial microtiter plate-based assay for assessing the antimicrobial activity of Maillard reaction productsRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2013A new approach based on off-line coupling of high-performance liquid chromatography with gas chromatography-mass spectrometry to determine acrylamide in coffee brewBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Peña Moreno, F. de la CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998A study on advanced Maillard reaction in heated casein/sugar solutions: Colour formationMorales, F. J. CSIC ORCID ; Van Boekel, M. A.artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997A study on advanced maillard reaction in heated casein/sugar solutions: Fluorescence accumulationMorales, F. J. CSIC ORCID ; Van Boekel, M. A.artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Aceite de orujo de oliva, ventajas en la frituraMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
8openAccessAcrilamida.pdf.jpg2004Acrilamida ¿un riesgo para el consumidor?Morales, F. J. CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCIDartículo
9openAccessIF_AGROCSIC_3.pdf.jpgjun-2004Acrilamida ¿un riesgo para la salud del consumidor?Morales, F. J. CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCIDartículo
10openAccessacrylamidulcis.pdf.jpg2024Acrylamide and hydroxymethylfurfural formation in roasted almonds (Prunus dulcis)Mesías, Marta CSIC ORCID ; Palenzuela, Cristina; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
11openAccess144_OPEN_SCI_ACRILAMIDA_FERMENTACIONES.pdf.jpg2023Acrylamide bioaccessibility in potato and veggie chips. Impact of in vitro colonic fermentation on the non-bioaccessible fractionGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navajas-Porras, B.; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
12openAccessSCIACRILAMIDARESTAURANTES.pdf.jpg2019Acrylamide content in French fries prepared in food service establishmentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
13openAccessSCIACRILAMIDAPATATASINVIERNO.pdf.jpg2018Acrylamide content in French fries prepared in households: A pilot study in Spanish homesMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Acrylamide content of selected Spanish foods: Survey of biscuits and bread derivativesRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
15openAccessacrysetti.pdf.jpg2021Acrylamide exposure from common culinary preparations in Spain, in household, catering and industrial settingsGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Acrylamide formation in a cookie system as influenced by the oil phenol profile and degree of oxidationArribas Lorenzo, Gema CSIC; Fogliano, V.; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
17openAccessacrylamide0719.pdf.jpg2019Acrylamide in biscuits commercialised in Spain: a view of the Spanish market from 2007 to 2019Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
18openAccessAcrylamide_coffee_vending.pdf.jpg3-feb-2016Acrylamide in coffee: Estimation of exposure from vending machinesMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
19openAccessAcrylamide_in_commercial_potato_crisps.pdf.jpgjul-2015Acrylamide in commercial potato crisps from Spanish market: Trends from 2004 to 2014 and assessment of the dietary exposureMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
20openAccessacrylacanteen.pdf.jpg2020Acrylamide in French fries prepared at primary school canteensMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo