Firma en Digital.CSIC (*):
Velasco, Joaquín
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento:
Caracterización y Calidad de Lípidos. Grupo: Modificaciones de los Lípidos de los Alimentos
 
Categoría Profesional:
Científico Titular
 
Especialización:
Modificaciones de los Lípidos de los Alimentos.
 
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
velasco@ig.csic.es
 

Results 1-8 of 8 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccess1053.pdf.jpg30-Dec-2010Action and fate of natural and synthetic antioxidants during fryingMarmesat, Susana ; Morales, Arturo ; Velasco, Joaquín  ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
2openAccess439.pdf.jpg30-Aug-2000Application of the accelerated test Rancimat to evaluate oxidative stability of dried microencapsulated oilsVelasco, Joaquín  ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
3openAccessHeterofasicos.pdf.jpg30-Jun-2002Oxidación en sistemas lipídicos heterofásicos: emulsiones aceite en aguaVelasco, Joaquín  ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
4openAccess465.pdf.jpg30-Dec-2000Oxidation of free and encapsulated oil fractions in dried microencapsulated fish oilsVelasco, Joaquín  ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
5openAccessMarmesat.pdf.jpg30-Sep-2006Oxidative quality of commercial fried nuts: evaluation of a surface and an internal lipid fractionMarmesat, Susana ; Velasco, Joaquín  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
6openAccessPolar.pdf.jpg30-Jun-2007A rapid method for determination of polar compounds in used frying fats and oilsMarmesat, Susana ; Velasco, Joaquín  ; Márquez Ruiz, Gloria ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
7openAccess575.pdf.jpg30-Jun-2009Relationship between changes in peroxide value and conjugated dienes during oxidation of sunflower oils with different degree of unsaturationMarmesat, Susana ; Morales, Arturo ; Velasco, Joaquín  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
8openAccessVariables.pdf.jpg30-Sep-2003Variables affecting lipid oxidation in dried microencapsulated oilsVelasco, Joaquín  ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo