Foto:
crisandrade.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*):
Delgado Andrade, Cristina
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento:
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Modificaciones Químicas en Alimentos Procesados (CHEMPROFOOD)
 
Categoría Profesional:
Científico Titular
 
Especialización:
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
 
 
 
Email:
cdelgado@ictan.csic.es
 

Resultados 1-20 de 36.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Acrylamide content in French fries prepared in households: A pilot study in Spanish homesMesías, Marta  ; Delgado Andrade, Cristina ; Holgado, Francisca  ; Morales, F. J.  Artículo
2closedAccess13-ene-2004The adsorption kinetics of 1-N-L-tryptophan–glycerol-ether surfactants at the air–liquid interface: effect of surfactant concentration and alkyl chain lengthDelgado Andrade, Cristina ; Merchán, M. Dolores; Velázquez, M. Mercedes; Pegiadou, Sofía; Pérez, Lourdes; Infante, María RosaArtículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Analysis of heat-damage indices in breakfast cereals: Influence of compositionRufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina ; Morales, F. J.  Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Application of a fast high-performance liquid chromatography method for simultaneous determination of furanic compounds and glucosylisomaltol in breakfast cerealsRufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina ; Morales, F. J.  Artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Assessing nutritional quality of milk-based sport supplements as determined by furosineRufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina ; Jiménez Pérez, Salvio ; Morales, F. J.  Artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessing the antioxidant activity of melanoidins from coffee brews by different antioxidant methodsDelgado Andrade, Cristina ; Rufián Henares, J. A.; Morales, F. J.  ; Morales, F. J.  Artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessing the antioxidant and pro-oxidant activity of phenolic compounds by means of their copper reducing activity CRAI methodRufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina ; Morales, F. J.  Artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009>Assessing the Maillard reaction development during the toasting process of common flours employed by the cereal products industry>Rufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina ; Morales, F. J.  Artículo
9closedAccess2012Assessment of acrylamide intake of Spanish boys aged 11-14 years consuming a traditional and balanced dietDelgado Andrade, Cristina ; Mesías, Marta  ; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Characterization of commercial Spanish non-citrus juices: Antioxidant and physicochemical aspectsPastoriza, Silvia; Pérez-Burillo, Sergio; Delgado Andrade, Cristina ; Rufián Henares, J. A.Artículo
11openAccessComposition_and_functionality_of_bone_affected_by.pdf.jpg2013Composition and functionality of bone affected by dietary glycated compoundsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero Ramos, Irene; Carballo, José ; Rufián Henares, J. A.; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Dietary advanced glycosylation end-products (dAGEs) and melanoidins formed through the maillard reaction: Physiological consequences of their intakeDelgado Andrade, Cristina ; Fogliano, VincenzoArtículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of coffee Melanoidin on human hepatoma HepG2 cells. Protection against oxidative stress induced by terf-butylhydroperoxideGoya, Luis ; Delgado Andrade, Cristina ; Rufián Henares, J. A.; Bravo, Laura ; Morales, F. J.  Artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of diets supplemented with MRPs from bread crust in food intake and body weights in ratsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero, Isabel; Haro, Ana; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effects of dietary bread crust Maillard reaction products on calcium and bone metabolism in ratsRoncero Ramos, Irene; Delgado Andrade, Cristina ; Haro, Ana; Ruiz-Roca, B.; Morales, F. J.  ; Navarro, M. PilarArtículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effects of diets supplemented with MRPs from bread crust on the food intake and body weights in ratsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero, Isabel; Haro, Ana; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effects of model Maillard compounds on bone characteristics and functionalityRoncero Ramos, Irene; Delgado Andrade, Cristina ; Carballo, José ; Navarro, M. Pilar; Rufián Henares, J. A.Artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Estimation of hydroxymethylfurfural availability in breakfast cereals. Studies in Caco-2 cellsDelgado Andrade, Cristina ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. Pilar; Morales, F. J.  Artículo
19openAccessfoods-06-00005.pdf.jpg11-ene-2017Evaluation of the availability and antioxidant capacity of Maillard compounds present in bread crust: Studies in Caco-2 cellsPastoriza, Silvia; Seiquer, Isabel; Mesías, Marta  ; Rufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina Artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Fast method to determine furosine in breakfast cereals by capillary zone electrophoresisDelgado Andrade, Cristina ; Rufián Henares, J. A.; Morales, F. J.  Artículo