Firma en Digital.CSIC (*)
Escribano, M. Isabel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Biotecnología y Calidad Posrecolección (POSTBIOTEC)
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Caracterización fisiológica y molecular de productos vegetales
 
Email
escribano@ictan.csic.es
 
 
 
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Refined By:
Tipología:  artículo
Autor:  Rosales, Raquel

Resultados 1-9 de 9.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015CO<inf>2</inf>-driven changes in energy and fermentative metabolism in harvested strawberriesBlanch Rojo, María CSIC ; Rosales, Raquel CSIC; Palma, Francisco; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Differential regulation of dehydrin expression and trehalose levels in Cardinal table grape skin by low temperature and high CO2Navarro, Sara CSIC; Vázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Rosales, Raquel CSIC; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effects of high CO2 levels on fermentation, peroxidation, and cellular water stress in Fragaria vesca stored at low temperature in conditions of unlimited O2.Blanch Rojo, María CSIC ; Rosales, Raquel CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Pérez-Gago, María B.; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
4openAccesslow_temperature_Rosales.pdf.jpg13-jul-2016Low Temperature and Short-Term High-CO2 Treatment in Postharvest Storage of Table Grapes at Two Maturity Stages: Effects on Transcriptome ProfilingRosales, Raquel CSIC; Romero, Irene CSIC ORCID ; Fernández-Caballero, Carlos CSIC; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID artículo
5openAccessMolecularAnalysisImprovement.pdf.jpg2013Molecular analysis of the improvement in rachis quality by high CO2 levels in table grapes stored at low temperatureRosales, Raquel CSIC; Fernández-Caballero, Carlos CSIC; Romero, Irene CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013NADP-malic enzyme and glutathione reductase contribute toglutathione regeneration in Fragaria vesca fruit treated withprotective high CO2concentrationsBlanch, Michel; Rosales, Raquel CSIC; Goya, Luis CSIC ORCID; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
7openAccessshorteffect.pdf.jpg2022Short-term gaseous treatments improve rachis browning in red and white table grapes stored at low temperature: Molecular mechanisms underlying its beneficial effectRomero, Irene CSIC ORCID ; Rosales, Raquel CSIC; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID artículo
8openAccessRosales et al. DEHN_PHYTOCHEM2014.pdf.jpg2014The crucial role of Φ- and K-segments in the in vitro functionality of Vitis vinifera dehydrin DHN1aRosales, Raquel CSIC; Romero, Irene CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID artículo
9openAccessFernandez-Caballero et al. CBFs and DHN_JPLPH2012.pdf.jpg2012Unraveling the roles of CBF1, CBF4 and dehydrin 1 genes in the response of table grapes to high CO2 levels and low temperatureFernández-Caballero, Carlos CSIC; Rosales, Raquel CSIC; Romero, Irene CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID artículo