Foto:
blanchrojo_1.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*):
Blanch Rojo, María
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento:
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Biotecnología y Calidad Posrecolección (POSTBIOTEC)
 
Categoría Profesional:
Técnico Superior especializado de laboratorio
 
Especialización:
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Caracterización fisiológica y molecular de productos vegetales
 
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
maria.blanch@ictan.csic.es
 

Results 1-14 of 14 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessToxqui et al Eur J Nutr 2011_postprint.pdf.jpg25-Jan-2012A sodium-bicarbonated mineral water reduces gallbladder emptying and postprandial lipaemia: A randomised four-way crossover studyToxqui, Laura ; Pérez Granados, Ana M. ; Blanch Rojo, María  ; Vaquero, M. Pilar  Artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Accumulation and distribution of potassium and its association with water balance in the skin of Cardinal table grapes during storageBlanch Rojo, María  ; Fernández-Caballero, Carlos ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  Artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Changes in water status in `Camarose' strawberries associated with storage at low temperature and high CO2.Blanch Rojo, María  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Characterisation and functionality of fructo-oligosaccharides affecting water status of strawberry fruit (Fragraria vesca cv. Mara de Bois) during postharvest storageBlanch Rojo, María  ; Goñi Ramos, Óscar ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  Artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015CO<inf>2</inf>-driven changes in energy and fermentative metabolism in harvested strawberriesBlanch Rojo, María  ; Rosales, Raquel ; Palma, Francisco; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  Artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effects of high CO2 levels on fermentation, peroxidation, and cellular water stress in Fragaria vesca stored at low temperature in conditions of unlimited O2.Blanch Rojo, María  ; Rosales, Raquel ; Mateos, Raquel  ; Pérez-Gago, María B.; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  Artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Fructo-oligosaccharides in table grapes and response to storageBlanch Rojo, María  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  Artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Increasing catechin and procyanindin accumulation in high-CO 2-treated Fragaria vesca strawberriesBlanch Rojo, María  ; Álvarez Acero, Inmaculada ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  Artículo
9openAccessSugarcane glycoproteins.pdf.jpg2011Sugarcane glycoproteins may act as signals for the production of xanthan in the plant-associated bacterium Xanthomonas albilineansLegaz, M. E.; Blanch Rojo, María  ; Piñón, Dolores; Santiago, R.; Fontaniella, B.; Blanco, Y.; Solas, M. Teresa; Vicente, C.Artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010The effects of high CO2 levels on anthocyanin composition, antioxidant activity and soluble sugar content of strawberries stored at low non-freezing temperatureGarcía Bodelón, Óscar ; Blanch Rojo, María  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  Artículo
11openAccessThe_Relationship_Between_Bound_Water_and_Carbohydrate.pdf.jpg2015The Relationship Between Bound Water and Carbohydrate Reserves in Association with Cellular Integrity in Fragaria vesca Stored Under Different ConditionsBlanch Rojo, María  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  Artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Trisaccharides isomers, galactinol and osmotic imbalance associated with CO2 stress in strawberriesBlanch Rojo, María  ; Álvarez Acero, Inmaculada ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  Artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Water distribution and ionic balance in response to high CO 2 treatments in strawberries (Fragaria vesca L. cv. Mara de Bois)Blanch Rojo, María  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  Artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Water relations, short-chain oligosaccharides and rheological properties in lettuces subjected to limited water supply and low temperature stressBlanch Rojo, María  ; Álvarez, M. Dolores  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  Artículo