phot_fjmorales_2019.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Morales, F. J.
 
Centro o Instituto
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Química de Alimentos - Seguridad Alimentaria
 
Email
fjmorales@ictan.csic.es
 
ORCID
 
Perfil en Google Scholar
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
 
 

Resultados 21-40 de 176.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
21openAccessNOISI-14-2008-ALIMENTARIA-Acrilamida-IMSP-IF.pdf.jpgmay-2008Actuaciones sobre la presencia de acrilamida en alimentos comercializados en EspañaMorales, F. J. CSIC ORCID ; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCID; Jiménez Navarro, P.; Alarcón Serrano, E.; Borge Larrañaga, J.; Martín Gutiérrez, M. Justinaartículo
22openAccessalgarrogastro.pdf.jpg2022Algarroba, una elección saludable en la nueva gastronomíaMesías, Marta CSIC ORCID ; Pereira, Elena; Caleja, Cristina; Barros, Lilliam; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
23openAccess124_OPEN_SCI_VEGGIE_CHIPS.pdf.jpg2019Alternative food matrices for snack formulations in terms of acrylamide formation and mitigationMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
24openAccessOPEN_SCI-101.pdf.jpg2014An aqueous pomegranate seed extract ameliorates oxidative stress of human hepatoma HepG2 cellsNavarro, Marta CSIC; Navarro, Marta CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Baeza, Gema CSIC; Gökmen, Vural; Bravo, Laura CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992An enhanced liquid chromatographic method for 5-hydroxymethylfurfural determination in UHT milkMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
26closedAccessene-1992An Enhanced Liquid Chromatographic Method For 5-Hydroxymethylfurfural Determination in UHT MilkMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996An improved method for determination of the activity of β-galactosidase in yoghurt by high-performance liquid chromatographyGonzález-Andrada, J.I.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
28openAccessOPEN_SCI_115_Contaminantes_Pan_rallado.pdf.jpg24-feb-2016An investigation of process contaminants ’ formation during the deep frying of breadcrumbs using a bread coat modelMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
29openAccessanuproduct.pdf.jpg2022An updated view of acrylamide in cereal productsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Analysis of galactosylisomaltol in milk systems using HPLCMorales, F. J. CSIC ORCID ; Arnoldi, Annaartículo
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Analysis of heat-damage indices in breakfast cereals: Influence of compositionRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
32openAccessOPEN_SCI_085.pdf.jpg2010Analysis, distribution, and dietary exposure of glyoxal and methylglyoxal in cookies and their relationship with other heat-induced contaminantsArribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Angiotensin-I converting enzyme inhibitory activity of coffee melanoidinsRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
34openAccessantiglycative_silverskin_Mesias.pdf.jpgago-2014Antiglycative and carbonyl trapping properties of the water soluble fraction of coffee silverskinMesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, Marta CSIC; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
35openAccessAntiglycative effect of fruit and vegetable.pdf.jpg2013Antiglycative effect of fruit and vegetable seed extracts: Inhibition of AGE formation and carbonyl-trapping abilitiesMesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC ; Gökmen, Vural; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Antimicrobial activity of melanoidinsRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Antimicrobial activity of melanoidins against Escherichia coli is mediated by a membrane-damage mechanismRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
38closedAccess3-ago-2008Antioxidant activity of cookies and its relationship with heat-processing contaminants: A risk/benefit approachMorales, F. J. CSIC ORCID ; Martin, Saray; Açar, Ö. Ç.; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Gökmen, Vuralartículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Antiradical efficiency of Maillard reaction mixtures in a hydrophilic mediaMorales, F. J. CSIC ORCID ; Babbel, Maj-Brittartículo
40closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Application of a fast high-performance liquid chromatography method for simultaneous determination of furanic compounds and glucosylisomaltol in breakfast cerealsRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo