phot_fjmorales_2019.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Morales, F. J.
 
Centro o Instituto
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Química de Alimentos - Seguridad Alimentaria
 
Email
fjmorales@ictan.csic.es
 
ORCID
 
Perfil en Google Scholar
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
 
 

Resultados 61-80 de 177.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
61closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characterization of industrial processed milk by analysis of heat-induced changesMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
62closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Chromatographic Determination of Bound Hydroxymethylfurfural as an Index of Milk Protein GlycosylationMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
63closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-feb-2011Conceptual Study on Maillardized Dietary Fiber in CoffeeSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
64closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Degradation of free tryptophan in a cookie model system and its application in commercial samplesMorales, F. J. CSIC ORCID ; Açar, Ö. Ç.; Serpen, A.; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Gökmen, Vuralartículo
65closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Determinación de acrilamida en alimentos procesadosAlarcón Serrano, E.; Borge Larrañaga, J.; Martín Gutiérrez, M. Justina; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
66closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Determination of acrylamide in potato chips by a reversed-phase LC-MS method based on a stable isotope dilution assayRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
67closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Determination of furosine in thermally processed foods by hydrophilic interaction liquid chromatographyGökmen, Vural; Serpen, A.; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
68closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Dietary exposure to acrylamide from potato crisps to the Spanish populationArribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
69openAccessfoods-12-04263.pdf.jpg1-dic-2023Dietary exposure to acrylamide in Spanish university canteens by the duplicate diet methodGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID artículo
70closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of coffee Melanoidin on human hepatoma HepG2 cells. Protection against oxidative stress induced by terf-butylhydroperoxideGoya, Luis CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
71openAccesseffecondipost.pdf.jpg2021Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. part 1: Frying conditionsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
72openAccesseffecolor2.pdf.jpg2021Effect of consumer's decisions on acrylamide exposure during the preparation of French fries. Part 2: Color analysisMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
73openAccessfoods-06-00014.pdf.jpg16-feb-2017Effect of different flours on the formation of hydroxymethylfurfural, furfural, and dicarbonyl compounds in heated glucose/flour systemsMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
74openAccessEffect of heat treatment and dough formulation.pdf.jpg2009Effect of heat treatment and dough formulation on the formation of Maillard reaction products in fine bakery products - benefits and weak pointsCiesarová, Z.; Kukurová, K.; Bednáriková, A.; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
75closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of hydroxytyrosol and olive leaf extract on 1,2-dicarbonyl compounds, hydroxymethylfurfural and advanced glycation endproducts in a biscuit modelNavarro, Marta CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
76closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of in vitro enzymatic digestion on antioxidant activity of coffee melanoidins and fractionsRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
77closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of L-asparaginase on acrylamide mitigation in a fried-dough pastry modelKukurová, K.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Bednáriková, A.; Ciesarová, Z.artículo
78closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of leavening agents and sugars on the formation of hydroxymethylfurfural in cookies during bakingGökmen, Vural; Açar, Ö. Ç.; Serpen, A.; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
79closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Effect of malondialdehyde on the determination of furosine in milk-based productsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
80closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of pyridoxamine on acrylamide formation in a glucose/asparagine model systemArribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo