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Navegación por Autor Werning, María Laura

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessWerning et al final.pdf (repositorio).pdf.jpg26-nov-2014A specific immunological method to detect and quantify bacterial 2-substituted (1,3)- β-D-glucanWerning, María Laura CSIC; Pérez-Ramos, Adrián CSIC; Fernández de Palencia, P. CSIC; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Dueñas, María Teresa; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; López García, Paloma CSIC ORCID artículo
openAccessFoods_Werning et al._ 2022.pdf.jpg28-abr-2022Biological functions of exopolysaccharides from lactic acid bacteria and their potential benefits for humans and farmed animalsWerning, María Laura CSIC; Hernández-Alcántara, Annel M. CSIC ORCID ; Ruiz, María Julia; Soto, Lorena Paola; Dueñas, María Teresa; López García, Paloma CSIC ORCID ; Frizzo, Laureanoartículo
openAccessWerning et al.,.pdf.jpg22-feb-2012Biosynthesis, purification and biotechnological use of exopolysaccharides produced by lactic acid bacteriaWerning, María Laura CSIC; Notararigo, Sara CSIC ORCID; Nácher-Vázquez, Montserrat CSIC ORCID; Fernández de Palencia, P. CSIC; Aznar, Rosa CSIC ORCID; López García, Paloma CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessTesis ML Werning.pdf.jpg2010Caracterización de la síntesis del (1,3)(1,2)-β-D-Glucano y de las bacterias lácticas productorasWerning, María Laura CSICtesis doctoral
openAccessCARBPOL-D-11-01882R1 (repositorio).pdf.jpg12-may-2012Comparative analysis of production and purification of homo- and hetero-polysaccharides produced by lactic acid bacteriaNotararigo, Sara CSIC ORCID; Nácher-Vázquez, Montserrat CSIC ORCID; Ibarburu, Idoia; Werning, María Laura CSIC; Fernández de Palencia, P. CSIC; Dueñas, María Teresa; Aznar, Rosa CSIC ORCID; López García, Paloma CSIC ORCID ; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID artículo
openAccessWO2006032718A1.pdf.jpg30-mar-2006GTF Cells, vectors and sequences and applications thereof in the food sector.López García, Paloma CSIC ORCID ; Werning, María Laura CSIC; Irastorza, Ana; Dueñas, María Teresa; Ibarburu, Idoia; Navas, Jesúspatente
closedAccessrestringido.pdf.jpgago-2008Heterologous expression of a 2-substituted-(1→3)-β-D-glucan in Lactococcus lactisWerning, María Laura CSIC; Corrales, María Angeles; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; Fernández de Palencia, P. CSIC; Navas, Jesús; López García, Paloma CSIC ORCID artículo
openAccessgaizka et al. (repositorio).pdf.jpgdic-2010Naturally occurring 2-substituted (1,3)-β-D-glucan producing Lactobacillus suebicus and Pediococcus parvulus strains with potential utility in the production of functional foodsGarai-Ibabe, Gaizka; Dueñas, María Teresa; Irastorza, Ana; Sierra-Filardi, Elena CSIC ORCID ; Werning, María Laura CSIC; López García, Paloma CSIC ORCID ; Corbí, Angel L. ; Fernández de Palencia, P. CSICartículo
openAccessprobiotic_properties_Fernandez.pdf.jpgjul-2009Probiotic properties of the 2-substituted (1,3)-beta-D-glucan-producing bacterium Pediococcus parvulus 2.6Fernández de Palencia, P. CSIC; Werning, María Laura CSIC; Sierra-Filardi, Elena CSIC ORCID ; Dueñas, María Teresa; Irastorza, Ana; Corbí, Angel L. ; López García, Paloma CSIC ORCID artículo