Mostrando resultados 96 a 115 de 126
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2016 | Obtención de un complemento nutricional enriquecido en lípidos polares como potencial ingrediente bioactivo | García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 16-nov-2016 | Obtención de un complemento nutricional enriquecido en lípidos polares como potencial ingrediente bioactivo | García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Martín, Diana CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | dic-1987 | Overall composition, nitrogen fractions and fat characteristics of Cabrales cheese during ripening | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ago-2000 | Phenotypic and genetic characterization of a selected set of Lactococcus lactis strains isolated from a starter-free farmhouse cheese | Sánchez, María M.; Delgado Hervás, Teresa CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1987 | Polimorfismo genético en leche de vaca de la raza parda alpina utilizada en la fabricación de quesos de Cabrales | Ramos González, María Mercedes CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1-oct-2018 | Producción de ácido linoleico conjugado por bacterias ácido-lácticas y bifidobacterias de origen lácteo e intestinal | Valenzuela, J. A.; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Vasek, O. M.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | jul-2002 | Production of conjugated fatty linoleic acid by lactic acid bacterias of human intestinal origen | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E. | póster de congreso |
closedAccess | | abr-2002 | Production of conjugated fatty linoleic acid by lactobacillus acidophilus and lactobacillus casei of human intestinal origen | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E. | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2003 | Production of free conjugated linoleic acid by Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus casei of human intestinal origin | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E. | artículo |
openAccess | | 2015 | Productos Lácteos Fermentados y Salud | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | ago-2004 | Quantitative characterization of unsaturated and trans fatty acids in ewe's milk fat | Goudjil, Hanane; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Luna, Pilar CSIC ORCID; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2000 | Quesos de Asturias | Rodríguez González, Ana CSIC ORCID; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Reduction of beta cyclodextrin by curd washing in low-cholesterol Manchego cheese | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 3-oct-2016 | Reduction of cholesterol and fatty acid profile in ewe's milk cheese by beta cyclodextrin | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | oct-2016 | Reduction of cholesterol and fatty acid profile in ewe's milk cheese by beta cyclodextrin | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 20-sep-2018 | Reduction of cholesterol and phospholipids profile in ewe's milk cheese by beta cyclodextrin | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Reduction of cholesterol and phospholipids profile in ewe's milk cheese by beta cyclodextrin | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 30-jun-2004 | Seasonal and regional influences on the fatty acid composition of cow’s milk fat from Asturias. Spain | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Braña, Juan; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC | artículo |
closedAccess | | oct-1997 | Seasonal study of organic acids in raw cow's milk by HPLC | González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Braña, Juan | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2001 | Simple and rapid analysis for quantitation of the most important volatile flavor compounds in yogurt by headspace gas chromatography-mass spectrometry | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fraga, M. J. | artículo |