English   español  

Navegación por Autor rp11924

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 40 a 59 de 86 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessFood_Research_International_2014_171.pdf.jpg2014Fat content affects bioaccessibility and efficiency of enzymatic hydrolysis of lutein esters added to milk and yogurtOdorissi Xavier, Ana Augusta; Mercadante, Adriana Zerlotti; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_MolNutFoodRes_V62_1800562.pdf.jpgsep-2018First‐Pass Metabolism of Chlorophylls in MiceViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Chen, Kewei; Ríos, José Julián; Benito, Itziar CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Food matrix composition impacts bioaccessibility and assimilation of acid whey-derived milk fat globule membrane lipids in Caco-2 cellsKosmerl, Erica; Martínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Jiménez-Flores, Rafael; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessfnut-10-1177152.pdf.jpg9-may-2023Food matrix impacts bioaccessibility and assimilation of acid whey-derived milk fat globule membrane lipids in Caco-2 cellsKosmerl, Erica; Martínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Jiménez-Flores, Rafael; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessfoodcaco2.pdf.jpg2023Food matrix impacts bioaccessibility and assimilation of acid whey-derived milk fat globule membrane lipids in Caco-2 cellsKosmerl, Erica; Martínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Jiménez-Flores, Rafael; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
closedAccess2011Greater flamingos Phoenicopterus roseus use uropygial secretions as make-upAmat, Juan A. CSIC ORCID; Rendón, Miguel A. CSIC ORCID CVN; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Garrido, Araceli; Rendón-Martos, Manuel; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessMolecules_2019_24_154.pdf.jpg2-ene-2019Green Natural ColorantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2020_FC_V321_126721.pdf.jpg15-ago-2020HPLC-hrTOF-MS study of copper chlorophylls: Composition of food colorants and biochemistry after ingestionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Benito, Itziar CSIC; Roca, María CSIC ORCID artículo
closedAccessnov-2009In vitro bioaccessibility assessment as a prediction tool of nutritional efficiencyFernández García, Elisabet CSIC ORCID; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_JFoodCompAnal.pdf.jpg25-ene-2017In vitro bioaccessibility of lutein from cupcakes fortified with a water-soluble lutein esters formulationOdorissi Xavier, Ana Augusta; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020In vitro digestion for control and monitoring of food effects in relation to micellarization index of carotenoidsPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessantioxidants-08-00291-v2.pdf.jpg7-ago-2019In vitro digestion of human milk: influence of the lactation stage on the micellar carotenoids contentXavier, Ana A. O.; Garrido-López, Juan E. CSIC; Aguayo-Maldonado, Josefa; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-mar-2019In Vitro Digestion Protocols: The Benchmark for Estimation of In Vivo DataPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess7-jul-2010In vitro intestinal absorption of carotenoids delivered as molecular inclusion complexes with b-cyclodextrin is not inhibited by high-density lipoproteinsFernández García, Elisabet CSIC ORCID; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Rincón, Francisco; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess2010In Vitro Intestinal Absorption of Carotenoids Delivered as Molecular Inclusion Complexes with β-Cyclodextrin Is Not Inhibited by High-Density LipoproteinsFernández García, Elisabet CSIC ORCID; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Rincón, Francisco; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessFSV2009_APG.pdf.jpg26-mar-2010Increase of the in vitro bioaccessibility of carotenoids through delivering of inclusion complexesFernández García, Elisabet CSIC ORCID; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID presentación
openAccessSecado.pdf.jpg30-oct-2001Influencia del secado lento a baja temperatura en el contenido carotenoide de dos variedades de pimiento (Capsicum annuum L.). Balance biosintético y/o degradativo en función de las condiciones de procesadoPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicente; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessTexto_Los Alimentos y sus caracteristicas quimicas nutricionales y funcionales.pdf.jpg2005Introducción a las características químicas, nutricionales y funcionales de los alimentosPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Lipid composition of the milk fat globule membrane from human colostrum: effect of preterm/full term conditionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Megino-Tello, Javier CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostprin_2018_CurrOrgChem_V22_P842.pdf.jpg30-jun-2019Mass Spectrometry of Non-allomerized Chlorophylls a and b Derivatives from PlantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo