English   español  

Navegación por Autor Amigo-Benavent, Miryam

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 35  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessprotectcaco2.pdf.jpg2016A phenolic extract from grape by-products and its main hydroxybenzoic acids protect Caco-2 cells against pro-oxidant induced toxicityWang, Shenli CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Amigo-Benavent, Miryam; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessOPEN_SCI-101.pdf.jpg2014An aqueous pomegranate seed extract ameliorates oxidative stress of human hepatoma HepG2 cellsNavarro, Marta CSIC; Navarro, Marta CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Baeza, Gema CSIC; Gökmen, Vural; Bravo, Laura CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Analysis of soybean Bowman Birk inhibitor by capillary electrophoresisAmigo-Benavent, Miryam; Bravo, Laura CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antioxidant properties of soy-based drinks and effects of processingSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessantilines.pdf.jpg2017Antiproliferative and cytotoxic effects of green coffee and yerba mate extracts, their main hydroxycinnamic acids, methylxanthine and metabolites in different human cell linesAmigo-Benavent, Miryam; Wang, Shenli CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessES2395666A1.pdf.jpg14-feb-2013Aplicación de productos de la cascarilla del café en cosmética antienvejecimiento y alimentación funcionalCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Plaza, Merichel CSIC ORCID; Ullate, Mónica CSICsolicitud de patente
openAccessWO2013004873A1.pdf.jpg10-ene-2013Application of products of coffee silverskin in anti-ageing cosmetics and functional foodCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Plaza, Merichel CSIC ORCID; Ullate, Mónica CSICpatente
openAccess14-nov-2012Aqueous pomegranate seed extract protects human hepatoma Hepg2 against oxidative stress induced by tert-butyl hydroperoxideNavarro, Marta CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Baeza, Gema CSIC; Gökmen, Vural; Bravo, Laura CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2010Are the major antioxidants derived from soy protein and fructo-oligosaccharides model systems colored aqueous soluble or insoluble compounds?Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Fogliano, Vincenzoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Assessment of the Maillard reaction of fructose and lysine by analysis of 2-furoylmethyl-amino acidsCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC póster de congreso
openAccess2016Bioaccesibility and bioavalability of bioactive compounds present in coffee silverskin extractFernández, B. CSIC ORCID; Ullate, Mónica CSIC; Lezama Quintana, Adriana; Amigo-Benavent, Miryam; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Mesa, M. Dolores; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Bioactivity of Bowman Birk Inhibitors in Themally processed orange juiceCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Bravo, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccess5-jun-2014Bioavailability of hydroxytyrosol in hydroxytyrosyl-enriched biscuits in healthy humans.Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Martínez López, Sara CSIC ORCID; Baeza, Gema CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Permanyer, Jon; Espartero, José L.; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Calidad nutricional, antigenicidad y funcionalidad de bebidas de sojaAmigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccesssojalacteos.pdf.jpg2009Componentes de la soja como ingredientes funcionales en lácteosCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Amigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010CZE analysis of coffee extracts possessing antioxidant and antibacterial capacitiesAmigo-Benavent, Miryam; Mingo, Elisa CSIC; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Digestibility and immunoreactivity of soybean β-conglycinin and its deglycosylated formAmigo-Benavent, Miryam; Clemente, Alfonso CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessAmigo-Benavent DEA sep07.pdf.jpg26-feb-2010Efecto de la desglicosilación enzimática en la antigenicidad del alérgeno beta-conglicinina (7S globulina) de sojaAmigo-Benavent, Miryamtesina
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effects of in vitro digestion and storage on the phenolic content and antioxidant capacity of a red grape pomaceWang, Shenli CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCIDartículo
openAccessFacts_about_the_formation_of_new_antioxidants.pdf.jpgdic-2010Facts about the formation of newantioxidants in natural samples after subcritical water extractionPlaza, Merichel CSIC ORCID; Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN artículo