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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessPostP_2018_FoodControl_V91_P248.pdf.jpgsep-2018A survey of ethanol content in virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes CSIC; Belaj, Angjelina; León, Lorenzo; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_ActaHortic_V1156_P363.pdf.jpg20-abr-2017A10-48-3 and A7-32-10, two strawberry selections with well-balanced nutritional and organoleptic qualityPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Refoyo, A.artículo
openAccessantioxidants-13-00012-v2.pdf.jpg20-dic-2023Accumulation Patterns of Metabolites Responsible for the Functional Quality of Virgin Olive Oil during Olive Fruit OntogenyLuaces, Pilar CSIC ; Expósito, Jesús; Benabal, Paula; Pascual, Mar CSIC ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez, Ana G.artículo
openAccess2221575_B1.pdf.jpg16-mar-2006Aceite de oliva virgen con características sensoriales modificadas y procedimiento de obtenciónGarcía Martos, José M. CSIC ORCID ; Martínez Peláez, María del Carmen CSIC; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID patente
openAccessantioxidants-08-00352.pdf.jpg1-sep-2019An Aromatic Aldehyde Synthase Controls the Synthesis of Hydroxytyrosol Derivatives Present in Virgin Olive OilSánchez, Rosario CSIC ORCID ; García-Vico, Lourdes CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessAntioxidants_2021_V10_P1656.pdf.jpg21-oct-2021An Easy-to-Use Procedure for the Measurement of Total Phenolic Compounds in Olive FruitLuaces, Pilar CSIC ; Pascual, Mar CSIC ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessantioxidants-08-00242.pdf.jpg25-jul-2019Analysis of olive (olea europaea L.) genetic resources in relation to the content of vitamin e in virgin olive oilPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; León, Lorenzo; Pascual, Mar CSIC ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Belaj, Angjelina; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-11-02022.pdf.jpg8-jul-2022Application of Pulsed Electric Fields to Pilot and Industrial Scale Virgin Olive Oil Extraction: Impact on Organoleptic and Functional QualityNavarro, Alberto; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Martínez, Melchor; Rego, Duarte; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2018_ActaHortic_V1199_P517.pdf.jpg30-abr-2018Assessment of olive diversity for metabolites associated with the nutritional and sensory quality of virgin olive oilBelaj, Angjelina; León, Lorenzo; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_JChromatA_V1428_305.pdf.jpg8-ene-2016Assessment of volatile compound profiles and the deduced sensory significance of virgin olive oils from the progeny of Picual × Arbequina cultivarsPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Pascual, Mar CSIC ; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_FoodSciTechnol_V86_P240.pdf.jpgdic-2017Biochemical aspects of olive freezing-damage: Impact on the phenolic and volatile profiles of virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes CSIC; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessVOO.pdf.jpg2011Biochemical limiting factors affecting the synthesis of virgin olive oil volatile compoundsSánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2021_LWT_V136_110257.pdf.jpgene-2021Chemical components influencing oxidative stability and sensorial properties of extra virgin olive oil and effect of genotype and location on their expressionSerrano, Alicia; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Cano, Juan; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Arias-Calderón, Rocío; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; León, Lorenzoartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Comparative study of the content of phenolic compounds in olive fruits and leaves for possible use in breeding programs for the functional selection of olive cultivarsSanz, Carlos CSIC ORCID ; Belaj, Angjelina; Tortosa, J. L.; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2019Composición fenólica del aceite de oliva: compuestos y enzimas implicadosPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ponencia
openAccessComposiciónFenólica_2022_GMedina.pdf.jpg19-oct-2022Composición fenólica del fruto en variedades de olivo cultivadas en condiciones climáticas mediterráneas y subtropicalesMedina, Guacimara; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Yılmaz-Düzyaman, Hande; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; León, Lorenzocomunicación de congreso
openAccessvenecia.pdf.jpg1994Conservation studies in weathered sandstone from the romanesque facade of the church of San Julian (Salamanca, Spain).Iñigo, Adolfo C. CSIC ORCID ; García Talegón, Jacinta CSIC ORCID; Trujillano, Raquel; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Carreta, Angela; Molina Ballesteros, Eloy CSIC; Rives, V.; Vicente Hernández, M. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Cot/tpl2 participates in the activation of macrophages by adiponectinSanz, Carlos CSIC ORCID ; Fernández, Margarita CSIC ORCID; Alemany, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessMolecular and cellular biology   2012 vol23 n15 pp2982.pdf.jpg30-ago-2012Cot/tpl2-MKK1/2-Erk1/2 controls mTORC1-mediated mRNA translation in Toll-like receptor-activated macrophagesLópez-Peláez, Marta CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Herrero, Clara; Fernández, Margarita CSIC ORCID; Alemany, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccess21-mar-2024Economic Uncertainty and Divisive Politics: Evidence from the dos EspañasGarcía-Uribe, Sandra; Mueller, Hannes CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo