English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/212842
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Composición fenólica del aceite de oliva: compuestos y enzimas implicados

AuthorsPérez Rubio, Ana Gracia ; Sanz, Carlos
Issue DateJun-2019
PublisherSociedad Española de Ciencias Hortícolas
CitationActas de Horticultura, 84. VI Jornada Nacional del Grupo de Olivicultura . Fenoles: Origen y Evolución: 7-9 (2019)
DescriptionVI Jornada Nacional del Grupo de Olivicultura SECH (Sociedad Española de Ciencias Hortícolas) Madrid, 26-27 de junio de 2019
Publisher version (URL)https://blogs.upm.es/vijornadasoliviculturasech/wp-content/uploads/sites/603/2019/06/LIBRO_CONGRESO_OLIVICULTURA-1.pdf
URIhttp://hdl.handle.net/10261/212842
ISBN978-84-948550-6-1
Appears in Collections:(IG) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf14,71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.