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1openAccessacuteyes.pdf.jpg2021The acute effect of cocoa and red-berries on visual acuity and cone-mediated dark adaptation in healthy eyesPuell, María Cinta; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
2openAccessneurocogadul.pdf.jpg2022Neurocognitive effects of cocoa and red-berries consumption in healthy adultsGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Pino, Alicia; Cuevas, Constanza; Puertas-Martín, Veronica; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
3openAccessgutmetabol.pdf.jpg2022Gut microbiome-modulating properties of a polyphenol-enriched dietary supplement comprised of hibiscus and lemon verbena extracts. Monitoring of phenolic metabolitesSilva, Mariana CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Alba, Claudio; Rodríguez, Juan M.; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Jones, Jonathan CSIC; Caturla, Nuria; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Role of the polycarboxylic compounds in the response of Silene vulgaris to chromiumPradas del Real, Ana E.; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Guerrero, Ana; García-Gonzalo, Pilar; Lobo, M. Carmen; Pérez-Sanz, Araceliartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Polyphenol rich foodsintake as a strategy for an improvement of age-associated cognitive function and cardiovascular riskPino, Alicia; Granda-Pérez, H.; Puertas-Martín, Veronica; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID póster de congreso
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Chocolate: (Un)healthy source of polyphenols?Rimbach, Gerald; Egert, S.; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo